Мерію просять встановити знак "I Love Khmelnytskyi"

Мерію просять встановити знак  "I Love Khmelnytskyi"
Напис "Я люблю Кам'янець-Подільський" розташований у Старому місті
  • Відповідну петицію розмістили на сайті міської ради.
  • Автор впевнений, що знак допоможе популяризувати місто.
     

Звернення з'явилося на сайті електронних петицій в рубриці "Благоустрій та будівництво". Автором відповідного звернення є Микола Субачов.

Хмельничанин зазначає, що надписи "I Love (місто)" дуже поширенні в Україні, та є у деяких районних центрах та навіть у селищах міського типу. Він заявляє, що такий знак повинен бути і в Хмельницькому.

До слова такі стели вже є у Кам'янці та Старокостянтинові. 

Відео дня

Автор звернення наголошує на тому, що окрім "Толкучки" місто мало чим відоме. На його думку, пам'ятний знак "I Love" допоможе популяризувати обласний центр.

Петиція зареєстрована у суботу, 23 вересня. Наразі є лише 43 підписи із 500 необхідних. До кінця збору залишається 87 днів.
 

Коментарі (7)
  • Путін - Агент Кремля

    Я, як платник податків у місцевий бюджет, проти такого марнотратного витрачання коштів. Якщо автор чи ще хтось хоче створити гарний імідж про місто, то нехай культурно себе веде, не смітить, поважає інших і т.д., подає гарний приклад, звертає увагу невихованих  на недопустимість такої безкультурної поведінки. А різні знаки не популяризують місто, якщо навколо будуть свині у людській подобі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up