ВСІМ Бізнес-ліга: запрошуємо на фінал

ВСІМ Бізнес-ліга: запрошуємо на фінал
В суботу відбулись 3 чвертьфінальних матчі ВСІМ Бізнес-ліги, за підсумками яких далі проходять "Фаворит", "ЛП" та "Aegon Life". Отже, у півфіналах зустрінуться "Новатор" - "Aegon Life", та "Фаворит" - "ЛП".

"Ясен" - ЛП" (1:2)

Голи: Кліменко - Козубович, Марчук

Відео дня

"Ясен" впродовж всього першого тайму небезпечно атакував ворота суперника, але попри численні нагоди відзначився лише раз. У другомі таймі "ЛП" вдалося зрівняти рахунок. А вже коли до закінчення основного часу залишалось не більше десяти секунд, і серія пенальті здавалась неминучою, Козубович точним ударом у "шістку" вивів свою команду у півфінал. 

"Воля" - "Aegon Life" (4:7)

Голи: Бармак, Леонов, Остапишен(2) - Лапенюк(4), Базовський, Сальо(2)

"Aegon Life" впевнено переграв "Волю". Ще до перерви рахунок був 3:0 на користь "Aegon". Майже з початку другого тайму "Воля" почала грати з 5-м польовим гравцем, але помітного успіху це команді не принесло. Навпаки, помилки при розіграші м'яча призвели до двох голів з чужої половини поля у порожні ворота. 

"Фаворит" - "Бамбук" (2:1)

Голи: Савчук(2) - Савчук(автогол)

"Фаворит" мінімально переміг "Бамбук". Першим рахунок відкрив "Бамбук" завдяки автоголу Савчука. Та згодом гравець "Фавориту" виправився і під кінець першої половини гри повернув паритет у матчі. У другому таймі Савчук забив ще один гол, який виявився переможним. 

Півфінали і фінальні матчі відбудуться в неділю. Початок о 12:00. Запрошуємо!

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:09 Зеленський призначив нового очільника СБУ на Хмельниччині 20:33 Староста села на Хмельниччині очолила новостворену пожежну команду (ФОТО) 20:02 У Хмельницькому попрощалися із захисником Мирославом Марчуком 19:36 Військовослужбовців та ветеранів Хмельниччини запрошують стати учасниками стипендійної програми Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 19:22 В Хмельницькому «вар'яти» презентують нову гумористичну програму (новини компаній) 18:52 Роман Миколаїв: «Довелося платити за помилку життям дорогих людей» photo_camera 18:27 Хмельничан запрошують малювати мурал: коли і де 18:02 «Укрпошта» переїхала: як і де тепер працює нове відділення photo_camera 17:20 Хто постачає дрони Хмельницькій міськраді? Ми перевірили 16:39 На 13 годин обмежать потужність світла підприємствам Хмельниччини 15:53 На Шепетівщині чоловік обікрав квартиру, в якій раніше робив ремонт 15:12 На Хмельниччині знищили авіаційну бомбу 14:33 Прикордонники витягнули з Тиси трьох жителів Хмельниччини, які хотіли потрапити в Угорщину (ВІДЕО) 14:02 Зникла три тижні тому. Рідні та поліція шукають 70-річну Галину Кудлу 13:28 У пожежі на Хмельниччині загинула жінка 12:50 Ситуація із незаконним обігом зброї погіршилася, – Василь Птащук 12:03 На перехресті Святослава Хороброго й Грушевського сталася ДТП із п’яною водійкою 11:37 Скільки коштують валюти в обмінниках та банках Хмельницького 9 травня (ІНФОГРАФІКА) 11:01 Рідним загиблих військових з Хмельницького вручили державні нагороди photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up