Де можна оформити автоцивілку онлайн (новини компаній)

Де можна оформити автоцивілку онлайн (новини компаній)

ОСЦПВ – це обов’язкове страхування для водіїв в Україні, яке передбачає покриття відповідальності останніх перед третіми сторонами. Наприклад, якщо під час ДТП фізично чи фінансово постраждала інша людина, то покриття її втрат буде відбуватися за рахунок страхувальника.

Оформити автоцивілку онлайн можна в страховій компанії «ПЗУ Україна» – https://www.pzu.com.ua/individual/avto/osago.html. Це не тільки економія часу для вас, але й додаткові вигоди від одного із найбільших страхувальників в Україні.

Що таке автоцивілка онлайн

ОСЦПВ – це страхування, яке дозволяє значно спростити взаємодію між водієм та постраждалими особами внаслідок заподіяної їм шкоди забезпеченим транспортним засобом. При цьому  страхова компанія бере відшкодування збитків на себе. Власнику транспортного засобу також дуже вигідна така послуга, оскільки його фінансова відповідальність буде захищена, навіть якщо в нього недостатньо коштів для відшкодування завданого збитку. Покриття відбувається в межах встановлених лімітів згідно з полісом ОСЦПВ.

В 2018 році в українському законодавстві відбулися певні зміни, які дозволили водіям використовувати ОСЦПВ в електронному вигляді. Це означає, що тепер не потрібно тримати біля себе страховий поліс. Достатньо завантажити файл на зручний для себе цифровий пристрій. У випадку аварії всю необхідну інформацію поліціянти можуть брати якраз з цього файлу.

Як оформити ОСЦПВ онлайн та чому це вигідно

Отже, страхова компанія «ПЗУ Україна» пропонує досить простий спосіб оформлення страхування. Щоб отримати автоцивілку, потрібно виконати кілька досить простих дій:

Через певний час ви отримаєте копію страхового полісу, який зможете показувати поліції у випадку дорожньо-транспортної пригоди.

Разом із компанією «ПЗУ Україна» ви також можете розраховувати на послуги аварійного комісара, евакуатора, надання медичної допомоги при необхідності та багато інших різноманітних переваг. Додаткову інформацію ви завжди можете отримати на офіційному сайті або через оператора на гарячій ліній компанії.

keyboard_arrow_up