Особливості продажу аварійних авто (новини компанії)

Трапляється так, що водій потряпляє у аварію, після якої відновлювати авто занадто важко. Незалежно від того, хто спричинив аварійну ситуацію, часто страхові компанії виплачують суму меншу, ніж потрібна для ремонту. Тому власники приймають рішення продавати свій транспорт. Але власними силами продати аварійне авто важко. Тут на допомогу прийде автовикуп.

Що робити з автомобілем після ДТП? Після такого є 4 варіанти розвитку подій. Перше — отримати відшкодування від страхової та віддати авто на ремонт. Це може зайняти багато часу та паперової роботи. Але якщо пошкодження не фатальні, то подальше користування цілком можливе.

Другий варіант — продати його сервісу, який скуповує аварійні автівки. Це може бути сервіс у вашому місті, автовикуп Хмельницький або місто, де вам зручно продати. Зазвичай угода з таким сервісом укладається швидко, а власник отримує свої кошти за кілька днів.

Третій варіант — відремонтувати авто та продавати його власними силами. Щоправда, це залежить від рівня мотивації займатися цим складним питанням та наявного часу на ремонтні роботи. Останній четвертий спосіб — це спробувати власними силами продати аварійне авто, в обхід сервісів. Проте на цей варіант знадобиться найбільше часу.

Продаж автомобілів без посередників: плюси та мінуси. Питання як продати авто, особливо якщо воно аварійне — основне для власника. Сервіс автовикуп надає такі послуги швидко, зручно та надійно, проте варто знайти саме такий сервіс, якому ви будете довіряти. Такому, що має гарні відгуки у мережі інтернет. Для цього треба прочитати якомога більше інформації, перед тим, як обрати сервіс.

Продаючи ваше авто напряму людині або сервісу, ви маєте змогу особисто перевірити надійність угоди. Ви можете домовитися про зручну для вас суму чи термін проведення угоди. Проте, усіми питаннями потрібно займатися самостійно та перевіряти ретельно документи.

Переваги продажу аварійного авто через автовикуп очевидні. Через такий сервіс ви можете продати авто швидко. Адже усіми документами, оцінкою стану авто та складенням договору займається сторона сервісу. Викуп авто відбувається настільки оперативно, що вже за тиждень власникові виплатять кошти за його транспорт. А це позбавляє його жодних бюрократичних проблем та задач.

До того ж, сервіси автовикупу скуповують аварійні авто залюбки. Вони самі можуть займатися ремонтом транспорту або його продажем на запчастини. Це вже їх задача, а не проблеми для власника автівки.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:15 Вночі на Хмельниччині збили «шахед» 18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up