Реєстрація авто та іспит на права. Що кажуть про роботу сервісного центру хмельничани

Реєстрація авто та іспит на права. Що кажуть про роботу сервісного центру хмельничани
  • З кінця 2015 року хмельничан, які бажають здати на права або поставити на облік автівку, приймають у сервісному центрі МВС. 
  • Керівництво каже, обслуговування тепер на вищому рівні. 
  • Аби перевірити, запитали у хмельничан, які прийшли до сервісного центру. 

Півтора роки тому МРЕВ зникло. Структуру реорганізували Тоді хмельничани скаржились на довгі черги, закриті кабінети та корупцію. Зараз зареєструвати авто та отримати водійські права містяни можуть у сервісних центрах МВС. Журналісти vsim.ua вирішили перевірити, що встигли зробити за цей час і наскільки змінилася робота структури.   

Що змінилося

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ВИС в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

7 листопада 2015 року офіційно припинили існування колишні МРЕВ. З тих пір їх замінили на сервісні центри МВС. Поміняли і персонал. Для цього молодих людей спеціально навчали, а потім вони проходили стажування у сервісному центрі. Найбільш здібні отритмали там роботу. Керівництво каже, що обслуговувати почали краще. До того ж, з’явилося чимало нових послуг. Нещодавно до Хмельницького навіть приїжджав міністр МВС Арсен Аваков, який високо оцінив роботу сервісного центру у Хмельницькому. Ми визначили такі нововведення у роботі.

Відео дня
  1. видача довідок про відсутність судимості;
  2. проведення огляду транспортних засобів для видачі свідоцтв про допуск до перевезення небезпечних вантажів;
  3. наявність електронної черги;
  4. система прозорих кабінетів;
  5. спостереження за роботою сервісного центру онлайн;
  6. отримання витягу з ЄДР МВС про володіння транспортним засобом;
  7. видача міжнародного посвідчення водія;
  8. робота мобільних сервісних центрів МВС;
  9. спрощена видача індивідуальних номерних знаків;
  10. скасування довідки-рахунку при реєстрації транспортного засобу.

Клієнта обслуговують за 15 хвилин

Сервісний центр МВС знаходиться на Західно-Окружній 11/1 у колишньому приміщенні МРЕВ. Хмельничан приймають 12 операторів в режимі електронної черги. Для зручності під час очікування облаштували спеціальний міні-зал. Там можна присісти, працює кондиціонер. Як тільки підходить час прийому, людей викликають. Чекати доводиться не більше аніж 10-15 хвилин. До кожного оператора - приблизно 2-3 людини у черзі. На виході запитали у хмельничан, як вони оцінюють якість обслуговування у сервісному центрі. 

Хмельничанин Віктор прийшов, аби дізнатись, які документи потрібні для реєстрації авто. 

- Думаю, що стали краще приймати людей. Я не часто раніше звертався. Враження хороші. Є електронна черга, не треба довго сидіти. Раніше за екзамени всі платили, а тепер швидко і якісно все. 

Хмельничанка Любов забігла до сервісного центру, тому що хоче поставити на облік автомобіль. Каже, чекати довелось лише 120 хвилин. 

- Я прийшла сьогодні, бо хочемо ставити машину на облік. Мені зараз все подобається, вже довго не сидиш. А то раніше були постійно черги. За хвилин 10 мене прийняли. Вже нема, що побігла до одного віконечка, потім направляють до іншого. 

Хмельничанин Дмитро завітав до установи вже всьоме. Здає екзамен на водійські права. 

- Не повірите, я тут вже сьомий раз. Здаю на права. Наче все і знаю, але не виходить чомусь. Пробую самотужки здавати, грошей з мене не просили. 

Де працюють сервісні центри по Хмельницькій області

  • місто Хмельницький - вулиця Західно-Окружна 11/1
  • місто Дунаївці - вулиця Франца Лендерна 41
  • місто Кам'янець-Подільський - вулиця Заводська 6а
  • місто Старокостянтинів - вулиця Чайковського 1а
  • місто Шепетівка - вулиця Шишукова 13

Сервісні центри МВС працюють з вівторка по п'ятницю 9:00-18:00. У суботу - з 9:00 до 16:45. Неділя і понеділок - вихідні. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Саша Доцюк

    В Кам'янці зазначена стара адреса МРЕВ. Перевіряйте інформацію перед тим як писати!
  • Денис Томусяк

    Ось того і Дмитро не може здати на права,  бо не запропонував гроші сам,  а компи там налаштовуються через локалку

    Анна Островська reply Денис Томусяк

    не судіть по собі)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up