У Хмельницькому влаштують зимові гонки. Кататимуться по снігу та кризі

У Хмельницькому влаштують зимові гонки. Кататимуться по снігу та кризі
  • Вперше у місті автолюбителі поєднають спринт та слалом, та ще й у зимову погоду.
  • На майданчику сервісного центру МВС облаштують трасу з криги та снігу.
  • До участі запрошують бажаючих поганяти в екстремальних умовах. 

У Хмельницькому знову буде драйв та швидкість. Місцеві автолюбителі влаштують зимовий спринт-слалом. Таке дійство відбудеться вперше. Організатори хочуть дати можливість водіям покататися по снігу та кризі на швидкості.

- Нещодавно у нас водії вчились водити в зимових умовах, а досвідченим дамо можливість позмагатися за кубки. Змагання будуть місцеві, на відміну від літніх гонок. Ми вирішили поєднати фігурні та кільцеві змагання, - розповідає vsim.ua голова громадської організації «ХАЛК» Володимир Огойко.

Зараз на змагання вже зареєструвалось 28 автівок. Всього організатори планують взяти 60 автомобілів. Всі вони будуть поділені на 6 класів відповідно до типу приводу: передній, задній чи повний. В один клас допускається не більше 10 учасників.

Відео дня

- Якщо на літніх змаганням автомобілі діляться за об’ємом двигуна, то зараз ВАЗ і BMW запросто попадають в один клас і змагатимуться нарівні. Найбільше зараз у нас о реєстрації якраз BMW, є Mercedes, Audi, Волга, Hyundai, Honda, - каже Володимир Огойко.

Класи автомобілів:

«FWD street» - автомобілі з переднім приводом, без обмеження в об’ємі та без коефіцієнтів. Заборонений блок диференціала та шипована гума. 
«FWD pro» - автомобілі з переднім приводом, без обмеження в об’ємі та без коефіцієнтів. Дозволено блок диференціала та (або) шипована гума 
«RWD street» - автомобілі з заднім приводом, без обмеження в об’ємі та без коефіцієнтів. Заборонений блок диференціала та шипована гума. 
«RWD pro» - автомобілі з заднім приводом, без обмеження в об’ємі та без коефіцієнтів. Дозволено блок диференціала та (або) шипована гума 
«4WD street» - автомобілі з повним приводом, без обмеження в об’ємі та без коефіцієнтів. Заборонений блок диференціала та шипована гума. 
«4WD pro» - автомобілі з повним приводом, без обмеження в об’ємі та без коефіцієнтів. Дозволено блок диференціала та (або) шипована гума. 

Зимові змагання з спринт-слалому відбудуться 19 лютого о 11:00 на території регіонального сервісного центру МВС, що за адресою: вулиця Західна Окружна, 35. Вхід для глядачів безкоштовний. Участь у змаганнях - 150 гривень, попередня реєстрація - 100 гривень. 

Такі траси підготували організатори змаганьHyundai змагатиметься серед автомобілів з переднім приводом"Нафарширований" ВАЗ 2102 ганятиме з автівками з заднім приводомRenault Kangoo кататиметься у класі повнопривідних автомобілів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дмитро Мартинок

    цікава штука
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up