Видовищно та під гучну музику вулицями Хмельницького проїхались автомобілісти

Видовищно та під гучну музику вулицями Хмельницького проїхались автомобілісти
  • Сьогодні, 28 жовтня, найзавзятіші автолюбителі зібралися на святковий автопробіг до Дня автомобіліста.
  • Цьогоріч автоколоною проїхала рекордна кількість авто.
  • Особливу увагу привернули вітчизняні розмальовані машини та екстравагантні “Mercedes” 90-х років.

 

День автомобіліста у Хмельницькому, як завжди проходить шумно та весело. Сьогодні, 28 жовтня, на вулиці Зарічанській, 34 зібралась рекордна кількість автомобілів. Підтримати масовий автопробіг до професійного свята усіх водіїв зібралися представники п’яти автомобільних клубів Хмельницького. Були тут і автовласники, які лише планують приєднатися до дружної сім’ї автомобілістів та обирають підходящий для себе клуб. Перехожі зупинялися та фотографували екстравагантні авто з символікою клубів. Особливу увагу привертали вітчизняні, але з сучасним абгрейдом машини.

Перед стартом автомобілістів зібрав на інструктаж організатор автопробігу, а за сумісництвом, голова громадської організації “Халк” Володимир Огойко.

Відео дня

Чоловік детально описав маршрут та пояснив, як потрібно співіснувати з іншими учасниками дорожнього руху. Наголосив, що максимальна швидкість машин, відкриваючих автопробіг не має перевищувати 35-40 кілометрів за годину, замикаючих 50-60. Володимир зазначив, що це вітальний автопробіг до Дня автомобіліста, тому дозволив учасникам сигналити та включати гучно музику. Через місяць автомобілісти зберуться на ще один автопробіг, яким вшанують пам’ять загиблих у ДТП, тоді сабвуфери доведеться вимкнути.

Перед початком автопробігу журналістам vsim.ua вдалося поспілкуватися з організатором та дізнатися мету сьогоднішнього масового зібрання автомобілістів.

Володимир Огойко, голова ГО “Халк”

- Сьогодні ми хочемо привернути увагу до автомобілістів. У нас є наше свято, ми намагаємося ніде не перекривати дороги, але ми хочемо показати, що ми є у місті, і що ми ще живі. Ми маємо законне право, щоб провести цей день ось так. Хочемо показати, які у нас є клуби, що вони різнонаправлені, з різними інтересами, і всі молоді автомобілісти, які не входять до жодного клубу можуть вибрати собі той, що ближче до душі. Вступити, і бути в одній величезній сім’ї автомобілістів. Сьогодні день, коли об’єднуються всі автоклуби. Тут зараз присутні представники клубу “Халк”, де я є головою, другий клуб - це “Smotrakm”, третій - “Honda” клуб, четвертий - “Mercedes” клуб, і п’ятий - клуб Громадської асоціації автовласників Хмельниччини. Сьогодні автопробіг обіцяє бути наймасовішим, два роки назад було найбільше - 74 автомобілі, сьогодні ми плануємо перевершити цю цифру.

Рівно о 12.00 автоколона рушила вулицями Хмельницького. Цього року організатори вирішили проїхатися кожним районом, не включили в маршрут лише Раково та Гречани.

Маршрут руху колони автомобілів: ✅Зарічанська — ✅Степана Бандери — ✅Кам'янецька — ✅Інститутська — ✅Молодіжна — ✅Тернопільська (до Катіоновського круга) — ✅Тернопільська (до Кам'янецької) — ✅Кам'янецька — ✅Купріна — ✅Козацька — ✅Ю.Сіцінського — ✅І.Франка — ✅Толстого — ✅Пушкіна — ✅Свободи — ✅Шевченка — ✅Старокостянтинівське Шосе — ✅Проспект Миру — ✅Свободи — ✅Зарічанська.


 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Vitaliy

    а давайте на день мисливця нехай мисливці пройдуть маршем по місту і палять зі зброї в повітря, можна навідь холостими. оце буде видовище!
  • Андрій Мазорук

    Все було супер!!!! Всі молодці хто долучився!!!!!!!!!
  • Вова

    А мені все сподобалось. Красавчики
  • Yurii

    Всі молодці) на другий рік ще буде цікавіше , і діванним писальщикам буде ще більше про шо поговорити))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up