Сьогодні у Хмельницькому будуть їздити додаткові тролейбуси: де та коли

Сьогодні у Хмельницькому будуть їздити додаткові тролейбуси: де та коли
  • У зв'язку із проведенням фестивалю оркестрів сьогодні, 11 травня, у місті пустять додаткові нічні тролейбуси.
  • Вартість проїзду становитиме 10 гривень.

У Хмельницькому триває фестиваль ArtMajorShow. Для зручності жителів та гостей міста ходять додаткові тролейбуси. Сьогодні, 11 травня, вони курсуватимуть у нічний час.

Доїхати додому після фесту можна буде з  23:30 за напрямками:

  • Озерна, два тролейбуси даного напрямку очікуватимуть на зупинці “Торговий центр” на вул. Кам'янецькій;
  • АС№1, через вулицю Зарічанську, у зворотньому напрямку проспектом Миру, тролейбус даного напрямку очікуватиме на зупинці “Торговий центр”, що на вул. Кам'янецькій;
  • Ракове, два тролейбуси цього напрямку очікуватимуть на зупинці “Поліклініка №1” на вулиці Подільській;
  • Гречани, тролейбус даного напрямку очікуватиме на зупинці “Поліклініка №1” на вулиці Подільській;
  • Катіон, вулицею Інститутською, два тролейбуси очікуватимуть на зупинці “Поліклініка №1” на вулиці Подільській;
  • Катіон, Львівським шосе, тролейбус цього напрямку очікуватиме на зупинці “Поліклініка №1” на вулиці Подільській;
  • Дубове, тролейбус очікуватиме на зупинці “Поліклініка №1”, що на вулиці Подільській.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up