Водій, який збив жінку та спалив своє авто, був п'яний. Деталі ДТП на Подільській

Водій, який збив жінку та спалив своє авто, був п'яний. Деталі ДТП на Подільській
  • 20 травня “Opel” вилетів на тротуар і збив жінку біля овочевого ринку.
  • Вчинивши ДТП, водій відігнав авто за місто і спалив його. Водія і трьох пасажирів спіймали, коли ті тікали полями у найближче село.
  • Наразі водій у СІЗО, а потерпіла у лікарні у важкому стані.
  • Поліція вже оприлюднила деталі аварії. 

20 травня близько 20:00 у центрі міста автомобіль збив пенсіонерку та втік з місця події. Потерпіла продавала квіти на тротуарі по вулиці Подільській, коли водій, здійснивши різкий маневр назад, збив стовп зі світлофором і наїхав на неї. Замість того, аби надати постраждалій допомогу та викликати швидку, молодик втік з місця події. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Хмельницькій області.

Автівку відігнали в ліс поблизу села Шумівці, що в 20 хвилинах їзди від Хмельницького. Чоловіки вийшли з салону і спалили авто, щоб знищити докази. Почали тікати в сторону села Баламутівка. Але прилеглу територію вже “прочісували” правоохоронці. В полі цю четвірку і затримали.

Наразі 22-річного водія взяли під варту. Як встановили правоохоронці, чоловік на момент вчинення аварії перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

Відео дня

74-річна потерпіла у важкому стані перебуває у Хмельницькій міській лікарні. Лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму та численні забої тіла.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Николай Коваль

    Поліція допомагає збільшенню кількості ДТП.Продає посвідчення водія різним дебілам продає наркотики щоб веселіше було їздити і ніхто не запідозрив що водій під кайфом.
  • Лариса Масилюк

    Позбавляти прав на керування транспортними засобами  потрібно назавжди, а не на  строк до трьох років. Відсидить, купить знову автомобіль і те саме буде(((
  • Володимир Кухар

    поліція має не розповідати оповідання про наслідки вбивств на дорогах міста, а попереджувати. Ось щотижня хай розказує, скільки людей залишилися живі завдяки роботі поліції. Щоб люди знали за що вони гроші платять і утримують ту поліцію...🤨

    Василь Фурманчук reply Володимир Кухар

    Так вони тільки те й роблять,що розповідають. Тільки нічого не роблять. Сумно, але при старих лампових міліціянтах порядку було більше.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up