Водій спалив автомобіль після того, як вилетів на тротуар і збив жінку в центрі Хмельницького

Водій спалив автомобіль після того, як вилетів на тротуар і збив жінку в центрі Хмельницького
Фото надали очевидці
  • З’явилися нові деталі про водія “Opel”, який вилетів на тротуар і збив жінку біля овочевого ринку.
  • Чоловік, вчинивши ДТП, вочевидь, так злякався відповідальності, що відігнав авто за місто і … спалив його.
  • Водій і троє пасажирів автівки почали бігти полями у найближче село, але їх наздогнали.

Нагадаємо, сьогодні ввечері, 20 травня, на перехресті Подільської і Проскурівського підпілля, автомобіль виїхав на тротуар,протаранив світлофор і збив жінку, яка на пішохідній частині торгувала. З місця аварії втік. Першу медичну допомогу постраждалій почали надавати перехожі. Очевидці викликали екстрені служби.

- Потерпіла жінка зараз перебуває у міській лікарні без свідомості. Це все, що наразі відомо, - повідомила vsim.ua речник ГУ Нацполіції у Хмельницькій області Інна Глега.

За її інформацією, автомобіль мав іноземну реєстрацію. Але більше деталей у поліції не повідомляють.

Відео дня

Як стало відомо vsim.ua з власних джерел у правоохоронних органах, в салоні машини було чотири особи. Автівку відігнали в ліс поблизу села Шумівці, що в 20 хвилинах їзди від Хмельницького. Чоловіки вийшли з салону і спалили авто, щоб знищити докази. Почали тікати в сторону села Баламутівка. Але прилеглу територію вже “прочісували” правоохоронці. В полі цю четвірку і затримали.

ОНОВЛЕНО: 21.05 У поліції повідомили, що водій був у стані алкогольного сп'яніння

Поки що усі обставини з’ясовуються. Слідкуйте за оновленнями.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Александр Остапчук

    Всем добрий день
    Я не понимаю многих ЛЮДЕЙ что твердят про евро бляхи (я ежу уже 3года на евро бляхе, било уже 3 перезаезда и все хорошо. Знакомие ездят и тоже все хорошо, дело в том какой человек за рулем).... если купить машину даже на наших номерах - то много покупают машину с техпсаспортом, а не переформляют на себя...
    И в итоге найдут хазаина Машини, которой возможно живет в другом городе - и проблеми будут него - поттомучто Машина его
  • Віталій Музика

    Повинна бути обов'язкова реєстрація "бляхарів" на українських номерах.
  • Лариса Масилюк

    Бачила як пролетів на Заводській, це щось страшне... Дякувати Богу, що ще не наробив лиха. Машина була побита і видно, що тікала з місця злочину.
  • Ярослав Сільницький

    Бачив як вони тікали на раково, скоріше всього їхали на Шумівці , їхали кілометрів 140.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up