33 смерті за рік. У поліції назвали найнебезпечніші ділянки трас на Хмельниччині

33 смерті за рік. У поліції назвали найнебезпечніші ділянки трас на Хмельниччині
  • Аварії на дорогах не рідкість, але є місця де їх кількість просто "зашкалює".
  • Де на Хмельниччині розташовані такі "чорні плями"?

 

Правоохоронці підрахували скільки ДТП сталося на трасах області минулого року. У 2019 на дорогах зафіксували 330 аварій. В результаті ДТП травми отримали 138 людей, а 33 загинули.

Виявляється, найчастіше в аварії авто потрапляли на трасі НО-3. Загалом тут нарахували 105 ДТП:

- найнебезпечніша ділянка на цій трасі Хмельницький — Ярмолинців. Там сталося аж 44 ДТП.

Відео дня

- на відрізку дороги "с. Томашівка - м.  Дунаївці" зафіксували 34 аварії. Саме тут у листопаді зіткнулися два автомобілі. У результаті ДТП постраждало двоє людей. 

- 16 ДТП сталося на дорозі між містом Хмельницький та селом Заруддя.

- 11 автопригод нарахували на ділянці "с. Лісові Гринівці - Старокостянтинів (об'їзна дорога)". Нагадаємо, саме тут у серпні зіткнулися одразу три авто: два буса та легковик. У результаті аварії один чоловік загинув, ще одна людина отримала травми.

На трасі М-12 сталося 74 аварії. Найнебезпечнішою визнали ділянку дороги між селами Мацьківці - Бокиївка. Тут за рік було аж 35 ДТП.  Нагадаємо, саме увересні неподалік села Мацьківці автомобіль «Газель» збив 44-річного чоловіка. Він помер в кареті швидкої медичної допомоги.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Oleg Tkachuk

    Ну хоть десь Хм перший.
  • Ivan Koman

    Так там де є проблемна ділянка то її вивчати потрібно і не допустити повтору, а в нас не дотримався швидкісного режиму і все, а те що там вибоїни до 30  см то норма! Ганьба

    Анонім reply Ivan Koman

    Що там вивчати.  Там горби і дорога вверх, вниз. Не видно далеко. Але козаченькам пофігу. Хтось інший має звертати і тормозити, коли вони обганяють де їм заманеться.
  • Сергей Михалич

    ДБН приняли?і страуси ???
  • Сергей Михалич

    Даже Яйценюк на Буковині, більше зробив? ???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up