5 годин до Польщі: через Хмельницький курсуватиме новий поїзд

5 годин до Польщі: через Хмельницький курсуватиме новий поїзд
  • «Укрзалізниця» офіційно призначила поїзд Київ-Львів-Перемишль.
  • Він курсуватиме через Вінницю, Хмельницький і Тернопіль.
  • Перший рейс запланований на 24 серпня.

У День незалежності «Укрзалізниця» запустить новий поїзд до Польщі. Він курсуватиме за маршрутом «Київ –Перемишль». Проходитиме він через Хмельницький. У напрямку Польщі він буде в нашому місті о 10:45. У Перемишль він прибуває о 15:05. У зворотному напрямку в Хмельницькому він буде о 19:09. Відправлення із Польщі – 13:07.

У повідомленні "Укразалізниці" вказано, що квитки на поїзд уже поступили у продаж. Та жодного білета на онлайн-сервісі до Перемишля (Пшемисля) із Хмельницького немає до 27 жовтня.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ВИС у Хмельницькому на Automoto.ua.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Levchuk Olga

    Будьте обережні!

    Буде багато букв про те, як все пішло не так!

    Недавно писала в одній з груп у фейсбук пост-запитання про потяг Перемишль -Київ...Отож,про запізнення потягів: потяг Вроцлав-Перемишль затримався на відправній(початковій) станції на пів години(чекали кондукторів з потяга, який запізнювався на 50 хвилин)...на запитання про те, чи встигнемо кондуктор відповіла, що з Кракова вирушимо вчасно і повідомила про, те що саме у Кракові буде вже інша зміна кондукторів...Далі ще "краще", з Кракова відправились вчасно, але в Ярославі зламався локомотив і година очікування на інший локомотив...На прохання до кондуктора про повідомлення про затримку нашого потяга отримала відповідь: якщо не встигнемо, то пані в касі повернуть гроші... Година пройшла і о, щастя, ми рушили...Передбачуваний час прибуття потягу 11:53, а прибули десь о 13: 06...Відправлення Перемишль-Київ о 13:07...Досить того вокзал у Перемишлі для новачка-катастрофа, особливо коли з дитиною і чемоданом по прибуттю потягу Київ-Перемишль...повно люду,загубитись чи загубити дитину,як відомо, в натовпі який рухається простіше простого!(З цим нам пощастило-ми не загубилися..)ТАБЛО з відомостями про те,на якій колії потрібний потяг, знаходиться у вокзалі в протилежній стороні від перону, де стоїть потяг...прохід до перонів через тунелі, причому на 4 перон, де як я тепер вже знаю, зазвичай стоїть інтерсіті, через 3ій перон... на якому є ще один тунель, який потрібно подолати. От як зорієнтуватися новачку на вокзалі хоча б за 2 хвилини в якому напрямку бігти....спитати у працівника вокзалу!Так і зробили, але стоянка потягу коротка...ЧЕКАТИ НІХТО НЕ БУДЕ!!!Не ризикуйте, особливо ті, хто з дітьми чи з валізами...Квитки беріть на потяг,який прибуває в Перемишль як мінімум за 2 години до Київського потягу, або доїжджайте автобусом...
  • Николай Юрковский

    І от скажіть мені, ну хто там такий розумний в тій Укрзалізниці, щоб так планувати приїзд в Перемишль? В такій годині? Ні туди, ні сюди! А виїзд? Така сама беліберда! Та зрозуміло ж, як ясний день, що самий кращий варіант, коли приїздиш в Польщу раненько, хоча би до 9.00. Тоді є великий простір для маневрів, навіть. щоб доїхати до Жешува, звідки ходить той самий POLSKIBUS по всій Польщі і за межі. А виїзджати з Перемишля краще ввечері ! Тоді можна щось спланувати нормально! Ну є ж якась логістика! А не просто так, як в голову взбреде якомусь тупому функціонерові Укрзалізниці.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up