8 років за ґратами проведе винуватець смертельної ДТП біля Хмельницького

8 років за ґратами проведе винуватець смертельної ДТП біля Хмельницького
  • Засудили винуватця загибелі трьох людей в ДТП поблизу Хмельницького. 

29 грудня 2018 року близько 23-ї години  на Давидківському перехресті вантажний автомобіль "DAF" врізався в непрацююче кафе. 

Як встановило слідство, винуватцем ДТП був 37-річний хмельничанин. Він перебував за кермом автомобіля «Volkswagen Bora».  Порушник виїхав з другорядної дороги на трасу та різко зупинився, чим створив аварійну ситуацію.

Відео дня

Щоб уникнути зіткнення, водій тягача «DAF» інстинктивно повернув праворуч та в’їхав в приміщення непрацюючого кафе.

Внаслідок удару водій фури та двоє його пасажирів загинули на місці пригоди, а кермувальник легковика – втік. Він навіть не намагався допомогти ще двом пасажирам «DAF», які отримали травми. 

Кабіна вантажівки була настільки сильно пошкоджена, що рятувальникам довелося діставати загиблих та потерпілих за допомогою спеціального обладнання.

“У кабіні автомобіля на момент ДТП  було п’ятеро людей. Троє з них – 38-річний водій і двоє чоловіків 28 та 24 років загинули на місці. Ще двоє чоловіків госпіталізовані до обласної лікарні.” -  повідомляли тоді у ГУ НП у Хмельницькій області.

Вироком Хмельницького міськрайонного суду винуватця ДТП засудили до 8 років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.

Також він сплатить майже мільйон гривень моральної шкоди родичам загиблих. Про це повідомляє Хмельницька обласна прокуратура.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Онищук Богдан

    а по факту не 8, а 5? я правильно розумію?

    Iuliia Onyshchuk reply Онищук Богдан

    Онищук Богдан було б ще добре, якби 5
  • Ирина Курятник

    Я дружина одного із загиблих. Суд тривав три роки. 2 травня 2022 року нарешті Захарову оголосили вирок. Кожного разу коли я дивилася на цю людину, мені хотілося вбити його голими руками в залі суду. Він забрав життя мого чоловіка, який їхав до дому. Той біль з яким я живу, словами не передати.  Ніхто з мого оточення не вірив, що виноватець аварії буде зпокараний. Я вірила, я їздила на усі суди, я знала, що закон на моїй стороні., За смерть трьох людей Захаров відповість перед законом, але він забрав у мене чоловіка, у дітей тата. Я хочу подякувати слідчому Крищуку та прокурору Мельничук. Я хочу кричати на весь світ, що закон є.

    Iryna Oliynyk reply Ирина Курятник

    Дуже вам співчуваю. Мій тато загинув з вини п'яного водія, коли мені було 8 років. Водія тоді ув'язнили на 6 років. Теж вірю, що справедливість рано чи пізно перемагає.
  • Наташа Кармалита

    По життєво! Якщо буде так, то буде по іншому!!!

keyboard_arrow_up