"Їхали на весілля". У Летичеві у моторошній ДТП загинула 21-річна дівчина

"Їхали на весілля". У Летичеві у моторошній ДТП загинула 21-річна дівчина
  • Жахлива аварія сталася напередодні.
  • Водій автомобіля не впорався з керуванням та в'їхав у стовп. 21-річна пасажирка померла по дорозі до лікарні. 
  • Ще троє пасажирів отримали травми.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у Летичеві 25 серпня.  На перехресті 25-річний водій "Audi 100" не впорався з керуванням та в'їхав у електроопору. Внаслідок зіткнення 21-річна пасажирка отримала серйозні травми. Вона померла по дорозі до лікарні.

Ще троє пасажирів отримали різні тілесні ушкодження. Двом з них медична допомога була надана без госпіталізації, а третього 20-річного юнака доставили до місцевої лікарні. Про це йдеться у повідомленні ГУ НП області.

Наразі вирішується питання про оголошення водієві підозри у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". До слова, санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сергій

    Дуже шкода дівчину і її батьків((
  • Діана

    Ганьба
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up