Автопарк Хмельницької облради: на чому їздить Лабазюк, Гончарук та інші (ІНФОГРАФІКА)

Автопарк Хмельницької облради: на чому їздить Лабазюк, Гончарук та інші (ІНФОГРАФІКА)
  • На утримання службових автомобілів Хмельницької обласної ради за рік пішло понад 600 тисяч гривень. 

  • Хто і на чому їздить?

  • Підготували інфографіку.

Розпочинаємо серію матеріалів про автопарки органів місцевого самоврядування. У відповідь на інформаційний запит журналістці vsim.ua надіслали дані щодо службових автомобілів Хмельницької обласної ради. 

На балансі облради є 5 автівок. Три з них закріплені за головою та заступниками. Інші дві – у користуванні працівників структурних підрозділів виконавчого апарату обласної ради. Тобто, ними користуються в службових цілях, в разі потреби. 

Загалом на утримання всіх автомобілів за період з 1 січня 2023-го по 31 січня 2024-го витрачено 693 530 тисяч гривень. Хто і на чому їздить з керівників Хмельницької обласної ради переглядайте далі в інфографіці. 

Відео дня

Також нагадаємо – 2023 року керівництву Хмельницької обласної ради нарахували понад 5,5 мільйона гривень зарплати. Це виплати 14 працівникам до вирахування податків. Інформацію про це журналісту vsim.ua надали у відповідь на запит. 

Найбільшу зарплату, як і минулими роками, в обласній раді отримував перший заступник голови Володимир Гончарук. У середньому щомісяця йому нараховували 45 596 гривень. Після нього лідерами рейтингу є заступник керівника виконавчого апарату Тетяна Зеленко та керуюча справами виконавчого апарату Олена Лещишина. У них середньомісячна зарплата складала 43 874 та 43 448 гривень відповідно. 

Детальніше про все це дізнавайтеся в окремому матеріалі за посиланням. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • nina kolomiyets

    Вони повинні їздити  на метлі .В країні погибають сини України.

    Андрій Гришнюк reply nina kolomiyets

    На соняшниках тих що понасівали....
  • Читач21

    Ой немогу))))
  • Читач20

    Ой немогу))))
  • І Франко

    Без коментарів!!!

keyboard_arrow_up