Ранкова автотроща біля Шепетівки: є загиблий і постраждалі

Ранкова автотроща біля Шепетівки: є загиблий і постраждалі
  • Аварія трапилась цього ранку, 17 квітня. 
  • Легковик “ВАЗ” зіткнувся з автобусом. 

Поліцейські встановлюють обставини ранкової аварії біля Шепетівки. Відомо про одного загиблого і двох травмованих.

Все трапилось сьогодні, 17 квітня. Близько 6:25 рятувальники отримали повідомлення про ДТП в селі Городище Судилківської громади. Знадобилась допомога надзвичайників, аби дістати людей з понівеченого авто. 

На виклик прибули бійці чергового відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини Шепетівки. На місці з’ясувалося, що зіштовхнулися дві автівки – легковик ВАЗ-2115 та автобус ПАЗ. На момент аварії пасажирів в автобусі не було. 

Відео дня

Як додають в ГУ ДСНС у Хмельницькій області, спочатку рятувальники за допомогою спецобладнання звільнили з понівеченої автівки водія легковика та передали медикам. Далі – відімкнули акумуляторні батареї автомобілів від живлення, аби ті не спалахнули.  

В ДСНС повідомили про загиблого водія легковика. Після деблокування і проведення реанімаційних заходів 58-річного чоловіка врятувати не вдалося. Двох його пасажирів госпіталізували до Шепетівської багатопрофільної лікарні. До слова, водій автобуса не постраждав. Наразі обставини смертельної аварії встановлюють правоохоронці.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • R Demir

    За кермом авто часто сидять психічно хворі люди!  Як вони отримують посвідчення водія?!
  • Василий Костюк

    Наводиться факт ДТП , повідомлення про ДТП та наслідки ДТП. Така інформація дає припущення для міркувань і співчуття родичам загиблого , однак  не дає можливості реально оцінити ситуацію в причинно-наслідковому звязку, тому, не володіючи істотними умовами щодо ДТП, не видаються доцільними  й численні міркування, оскільки краще використати час , потрачений  на написання коментарів , - для вивчення Правил дорожнього руху або на виконання робіт з ТО автотранспортного засобу з метою підтримання авто в належному технічному стані
  • Es fero

    шкода звичайно. не знаю як ті аварії відбуваються, але крім того як летіти і вилітати на зустрічну- більш не бачу питань чому би сталася аварія. є правила руху є дорога немала. дві сторони....чому людям так подобається порушувати?

keyboard_arrow_up