Автотроща з 4 автомобілями на Хмельниччині: в поліції повідомили деталі

Автотроща  з 4 автомобілями на Хмельниччині: в поліції повідомили деталі
Фото - Роксолана Вавренюк
  • Автопригода трапилась близько 7-ої години ранку. 
  • В поліції повідомили інформацію.

Моторошна аварія трапилась поблизу села Вербка, що на автодорозі М30 "Стрий-Ізварине". За попередньою інформацією поліції, зіткнулись чотири автомобілі - дві вантажівки з напівпричепом і два легковики. Є четверо постраждалих. Що повідомили в поліції:
За кермом вантажівки “Renault” з напівпричепом був 34-річний водій. Іншим вантажним автомобілем з напівпричепом керував 53-річний чоловік. 
У ДТП потрапило і два легковики. Це “Volkswagen”, за кермом якого їхав 44-річний водій і автомобіль  “Audi” під керуванням 38-річної водійки.  
За інформацією правоохоронців, медики госпіталізували водійку та пасажира Audi, дані яких наразі ще встановлюються. Також постраждав водій і 31-річний пасажир автомобіля Volkswagen. наразі інших деталей події в поліції не повідомляють. Обставини події з'ясовують слідчі.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Sergey Zagorodnikov

    Те, що патрульна полiцiя мае контролювати такi дiлянки дороги, а не шукати халяву. Та не сидiти в Небесних Мiгдалях чи Верандах iсти хот-доги або бургери за скромну зарплатню.
  • Олександр Гуменюк

    Добре що не ЖИГУЛІ.
  • Лариса Кулачук

    Добре,що живі!!!!!!!!!!!!
  • Таня Луценко

    За останній рік я їздила до батьків на Хмельниччину багато разів. І у мене виникає питання:- Чому вже майже рік ремонтують дорогу на одному і тому ж місці? Для водіїв це дуже важкий кусок дороги. Кожен кудись спішить,і в результаті от таке відбувається. А особливо коли дорога мокра це взагалі капець. Я не знаю що вони додають у склад асфальту але він як каток.

    Алла Иванова reply Таня Луценко

    Ремонтують не майже рік, а з весни. Тим більше, що ця дорога невідомо коли ремонтувалась. Зараз роблять капітальний ремонт і кладуть покриття за сучасними технологіями. А нормальна дорога швидко не робиться. Їздили до дітей в Хмельницький в кінці літа і в порівнянні з ти, що було , це небо і земля. На Вінниччині гарні дороги поробили декілька років тому, а на Хмельниччині це був повний мрак. Звісно, що при ремонті доріг є незручності для водіїв тому потрібно бути уважними і обережними, що у нас часто ігнорують. В результаті пофігізму одних страждають ні в чому не винні люди. Хтось же з чотирьох водіїв і створив цю трагедію.

    Читач78 reply Таня Луценко

    На дорозі яка ремонтується встановлено багато знаків які обмежують швидкість та забороняють обгін,але майже ніхто їхне виконує.Всі кудись спішать.

keyboard_arrow_up