Безпечна онлайн-торгівля запчастинами разом з Avtopro.ua (Новини компаній)

Безпечна онлайн-торгівля запчастинами разом з Avtopro.ua (Новини компаній)

Все більше продавців автомобільних товарів починають пропонувати кілька варіантів покупок в інтернеті. Найпоширеніший — відправка запчастин та аксесуарів покупцеві, який сплачує повну вартість товару після отримання замовлення. Але на сьогодні стрімко набирають популярність покупки за частковою передоплатою.

Оскільки багато покупців справедливо побоюються за збереження своїх коштів, маркетплейс Avtopro.ua ввів функцію Безпечної угоди. Вона дозволила вивести торгівлю з передоплатою на новий рівень, чим можуть скористатися продавці й покупці автомобільних запчастин з Хмельницького та інших міст України.

Переваги для покупців

За місяць число переглядів карток продавців на Avtopro.ua досягає позначки в 3,3 млн. Основна аудиторія онлайн-майданчика — водії, що знаходяться в пошуку автомобільних товарів. Наприклад, запчастин, витратних матеріалів та технічних рідин. Деталі можна купувати у продавців як з Хмельницького, так і з інших регіонів країни. Завдяки чому вдається підібрати максимально відповідний товар за доступною ціною. Маркетплейс популярний за таких причин:

  • Тут відсутні черги;
  • Асортимент завжди різноманітний;
  • Пошук товарів дуже простий;
  • Можна дізнатися інформацію про авторозбірки свого міста.

Не менш важливою перевагою мережевого майданчика є високий рівень безпеки. Під час пошуку запчастин відвідувач може побачити спеціальний символ Безпечної угоди. Ним позначаються товари, які можна сміливо замовляти з внесенням передоплати. Ця сума буде мотивувати продавця до швидкого і якісного обслуговування замовлення. А якщо покупець не отримає свій товар або ж виявить неякісну запчастину, передоплата повернеться на банківську карту.

Захист інтересів продавців

Онлайн-торгівля надає широкі можливості не тільки для продавців та магазинів з великим асортиментом запчастин, а й невеликим та починаючим підприємцям. Працюючи разом з Avtopro.ua підприємці та звичайні водії з Хмельницького можуть почати свій бізнес, розширити географію продажів, а також знайти нових клієнтів. Маркетплейс гарантує:

  • Наявність доступу до зрозумілих і зручних інструментів торгівлі;
  • Доступ до добре підготовленої аудиторії з усіх регіонів України;
  • Захист від демпінгу цін;
  • Можливість продажу нових і бувших в ужитку запчастин.

З Безпечною угодою у продавців з'являється ще більше можливостей. По-перше, запчастини у каталозі виділяються спеціальним символом. Покупець в першу чергу звертає увагу на товар, який можна придбати за Безпечною угодою. По-друге, при торгівлі за передоплатою на Avtopro.ua витрати продавця можуть бути повністю компенсовані. Наприклад, якщо покупець вирішить не забирати свої запчастини на пошті. В іншому випадку продавець сплачує поштовій службі послуги за зберігання посилки та за відправку товару в обидві сторони.

keyboard_arrow_up