Біля Дунаївців завершили ремонт на об'їзній дорозі: що зробили

Біля Дунаївців завершили ремонт на об'їзній дорозі: що зробили
  • Добудова цієї ділянки розвантажила рух містом, адже транзитний транспорт вже не їхатиме через його центр.
 

На дорозі Н-03 біля Дунаївців тривалий час проводили ремонтні роботи. І ось, нарешті, рух тут відкрили. Про це поінформували напередодні у пресслужбі Укравтодору.

На шляху протяжністю 7,72 км зведено дві транспортні розв’язки типу «коло» із сучасним освітленням, влаштовано зупинкові смуги, встановлено бар’єрне огородження. На окремих ділянках ще встановлюємо нові дорожні знаки, влаштовуємо дорожню розмітку.

Окрім того, влаштовано майданчик та під’їзні дороги до пам’ятника жертвам фашизму, що знаходиться поблизу новозбудованої дороги.

Відео дня

Перед введенням в експлуатацію майже 8 км обходу міста Дунаївці, оновили за технологією «Сларі-Сіл» верхній шар покриття.

  • "Успішно завершили ще одну 16-річну історію будівництва – сьогодні (23 жовтня - ред.) відкрито рух об’їздом міста Дунаївці. У цьому році в рамках Великого будівництва Укравтодор будує десяток об’їзних міст ще більше 20 – ремонтуються", - йдеться у повідомленні.

Історія:

Будівництво І черги обходу на ділянці дороги Т-23-08 Гуків – Дунаївці – Могилів-Подільський – державна дорога Н-03 Житомир – Чернівці було розпочато ще у 2004 році і лише через чотири роки 2,7 км автодороги було завершено. Вартість робіт склала 21,5 млн. гривень.

До наступної ІІ черги, протяжністю 1,9 км, приступили у тому ж таки 2008, а ось закінчити вдалося аж за десять років – у 2018.

Цілковитого завершення об’єкта жителі міста Дунаївці дочекалися лише цього року. В рамках ініціативи «Велике будівництво» на будівництво ІІІ черги обходу м. Дунаївці, протяжністю 3,12 км у 2020 році спрямовано 206 млн гривень.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Петя Петя

    Скільки бізнес потерял
  • Константин Семенов

    А почему 4 км дороги стоит 200 млн грн?
  • Игорь Стельмаченко

    Еще "старую трассу" сделайте, пустите весь грузовой поток по ней, а по новой трассе только легковые и пассажирские перевозки
  • Ромко Ромко

    процентів тільки 20 їде обїзною, всі остальні так і пруть через місто. тім просто з двох сторін не поставили знаки!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up