Біля "Епіцентру" зіткнулися “Opel” та “Toyota”

Біля "Епіцентру" зіткнулися “Opel” та  “Toyota”
Фото @dtp_khm
  • ДТП сталася близько 12-ї години на парковці біля торгового центру.
  • На міце прибули патрульні, проте водії відмовилися від їх допомоги.
  • Вони склали європротокол.

Чергове зіткнення на парковці біля “Епіцентру” сталося сьогодні, 16 червня, близько 12-ї години. Там зіткнулися два легковика “Opel” та  “Toyota”. На місце події прибули патрульні.

Як з’ясували на місці, водій “Toyota” не надав перевагу у русі транспортному засобу “Opel”, що рухався праворуч, на перехресті рівнозначних доріг. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції.

В результаті сталося зіткнення. Автомобілі не зазнали значних пошкоджень. В ДТП ніхто не постраждав. Тому водії вирішили обійтися без допомоги патрульних і склали європротокол.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Sergii Novak

    Ви щас серйозно про рівнозначність і перехрестя?

    Yaroslav Buts reply Sergii Novak

    Oleksiy  Tsibuliya
    Є затверджена схема в ДАЇ. І суд постійно на стороні тих, хто рухається по розмітці.

    Yaroslav Buts reply Sergii Novak

    Oleksiy  Tsibuliya

    Oleksiy Tsibuliya reply Sergii Novak

    Sergii Novak Разметка 1.18 указывает разрешенные на перекрестке направления движения по полосам. На парковке нет перекрестков (что такое перекресток пожно прочитать в определении). Поэтому на парковке стрелки, это не разметка 1.18, и указывают на рекомендуемое направление движения! То есть движение по парковке против направление стрелки, не является нарушение ПДД! Сколько раз спорил на этот счет, не кто не смог доказать обратное, показав статьи закона или ПДД, или решение суда. Все еще жду кто мне докажет обратное :)

    Oleksiy Tsibuliya reply Sergii Novak

    Sergii Novak Поэтому под итожа все выше сказанное, при разъезде на парковке нужно следовать пункту правил 10.11. У разі коли траєкторії руху транспортних засобів перетинаються, а черговість проїзду не обумовлена цими Правилами, дати дорогу повинен водій, до якого транспортний засіб наближається з правого боку.

    Oleksiy Tsibuliya reply Sergii Novak

    Sergii Novak ну это как раз и ошибка всех тех, кто получает в правый борт. На любой парковке нужно разъезжаться по ПДД 10.11. И вот почему, первое, то что ты знаешь где и какая разметка, не факт, что об этом знает второй водитель (например приезжий).Второе, ты и сам можешь быть на какой то парковке первый раз, ты обойдешь всю парковку, посмотришь где какая разметка, или будешь следовать правилу 10.11? Третье, сегодня разметка на парковке есть, завтра ее может уже не быть. И при разборе ДТП полиция или судья будет ссылаться на данный пункт ПДД.

    Sergii Novak reply Sergii Novak

    Oleksiy  Tsibuliya а чому буду думати там через кожна 10м розмітка з напрямками руху. А ти як там їдеш всіх пропусквєш хто справа?

    Oleksiy Tsibuliya reply Sergii Novak

    Sergii Novak точнее какая разметка?:) где на стоянке дорога?:)  И сразу интересно ответ на чисто гипотетическую ситуацию :) Ты едешь по гипотетической парковке прямо :), справа к тебе приближается авто, два варианта ответа: а) ты уступишь ему дорогу согласно пункту ПДД 10.11? б) ты будешь думать, что он двигается в запрещенном для него направлении, так как у него возможна нарисована стрелка не в том направлении, значит он нарушает правила, поэтому я тоже не буду следовать ПДД пункту 10.11 и не пропущу его?

    Sergii Novak reply Sergii Novak

    Oleksiy  Tsibuliya розмітка на дорозі це рекомендація?

    Oleksiy Tsibuliya reply Sergii Novak

    Sergii Novak интересно а кто или что заперещает опелю двигатся в том напревлении в котором он ехал. Акцентирию именно внимание на слове ЗАПРЕЩАЕТ а не рекомендует. Я уже конечно ответ знаю :) , и сразу отвечаю что не убедительно. :)

    Sergii Novak reply Sergii Novak

    Oleksiy  Tsibuliya сьогодні звернув увагу на розмітку, винен опель так як там дозволено рух лише від центрального проїзда і направо до епіцентра. Опель повинен був з паркомісця повернути в сторону епіцентра і виїжати тудою. А на усіх підїздах зліва до центральної дороги є розмітка 1.13

    Oleksiy Tsibuliya reply Sergii Novak

    Sergii Novak там ее нет, только в конце стоянки, возле левого входа, есть такая разметка.

    Sergii Novak reply Sergii Novak

    Oleksiy  Tsibuliya все залежить чи там є розмітка 1.13

    Oleksiy Tsibuliya reply Sergii Novak

    Sergii Novak 10.11. У разі коли траєкторії руху транспортних засобів перетинаються, а черговість проїзду не обумовлена цими Правилами, дати дорогу повинен водій, до якого транспортний засіб наближається з правого боку.

    Ievgen Pervushyn reply Sergii Novak

    Sergii Novak здається теж. якщо він на опелі виїхав з правого боку, і їхав проти напрямку руху

    Sergii Novak reply Sergii Novak

    Ievgen Pervushyn ось і я думаю, що не тойота винна, хоча по фото не поймеш

    Ievgen Pervushyn reply Sergii Novak

    перехрестя — так. рівнозначність — ні. там є розмітка 1.13
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up