Під Хмельницьким перекрили дорогу - на протест вийшли аграрії

Під Хмельницьким перекрили дорогу - на протест вийшли аграрії
  • Сьогодні, 18 грудня, дороги перекрили у 3-х областях.
  • Аграрії вийшли біля села Прибузьке, колишня Червона зірка. 
  • Люди утворили живу перепону на автошляхах.

Зранку 18 грудня біля села Прибузьке Хмельницького району утворилися затори. Рух на дорозі перекрили мітингарі. Люди ходять пішохідним переходом та не пропоскають автівки.  

Подібні мітинги розпочалися з 8 години ранку у трьох областях. Протестували аграрії-учасники ГО «Всеукраїнська аграрна рада».  Перекрили автомагістралі країни, в Черкаській, Рівненській та Хмельницькій областях, а на дороги виїхало близько 200 одиниць техніки. Про це повідомляє Всеукраїнська Аграрна Рада на своїй сторінці у Фейсбук.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Aro в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

"На такий крок сільгосптоваровиробників підштовхнула податкова політика, оскільки прийнята Парламентом правка № 180 забере право аграріїв на бюджетне відшкодування ПДВ при експорті соняшника, сої, ріпаку, що завдасть збитків в розмірі 10-16 млрд грн", - пишуть на сайті Всеукраїнської Аграрної Ради.

Відео дня

Раніше "Всеукраїнська аграрна рада" та аграрні асоціації звернулися до президента з проханням захистити "інтереси українських сільгоспвиробників, які порушили під час ухвалення низки законодавчих актів". 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Намордник для пса

    А бачили б що у селах робиться на дорогах, які безпосередньо біля полів. Там асфальтовані дороги. які ще років 10 назад  були майже зразковими і ідеальними зараз перетворились у вулиці. які були ще до винайдення асфальту, а ями такі, наче там солдати окопи повиривали. І винні зараз стогнуть, що у них збитки будуть. Це у людей збитки через них, а не у них
  • Намордник для пса

    Подивіться яка дорога потріскана від цих аграрних вантажівок. Це ж не легковиками її так потрощили, а фурами і важкими машинами
  • Намордник для пса

    Нічого  страшного не станеться. Аграрні олігархи не збідніють, а вот ці кошти потрібно буде витратити на дороги, які аграрні олігірхи зруйнували важкими машинами, вивозячи свої "збиткові" врожаї на експорт в Європу і роблячи цим дефіцит в Україні, що призводить до значного зростання цін на продукти харчування в Україні та іншу с/г продукцію. Потрібно не лише залишити цю правку, а ще й облкласти додатковим податком і встановити обмеження на експорт, щоб не створювався дефіцит.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up