Біля хмельницького ринку запрацювала платна парковка на 130 місць: яка вартість

Біля хмельницького ринку запрацювала платна парковка на 130 місць: яка вартість
Фото тут і в тексті - Хмельницька міська рада
  • Майданчик для платного паркування розташований на Львівському шосе.

На Львівському шосе відновив роботу майданчик для платного паркування. Розташований він від виїзду зі стоянки ПП «Ізіда» до входу в ринок «ВВК Поділля-2», від входу в ринок ТД «Тісса» до території будинку № 8. Площа відведеної ділянки становить 1 300 квадратних метрів. Загалом тут є 130 місць для паркування. Про це повідомляють у пресслужбі міської ради.

Вартість послуги (паркування одного транспортного засобу) - 15 гривень.

Як можна розрахуватись:

Відео дня

Оплатити вартість послуг платної парковки можна за допомогою стаціонарно встановлених антивандальних технічних пристроїв (платіжних терміналів). Це можна зробити готівкою або здійснити безготівкову оплату.

Окрім цього, хмельничанам нагадують про роботу інспекторів з паркування, які мають право від імені виконавчого комітету міської ради, серед іншого, розглядати справи про адміністративне правопорушення, передбачене частиною першою статті 1521 Кодексу України про адміністративні правопорушення і накладати адміністративні стягнення (штраф в двадцятикратному розмірі від вартості однієї години послуги з користування тим майданчиком для платного паркування транспортних засобів, на якому знаходиться транспортний засіб у момент порушення).

Опитування

Чи потрібні платні парковки у Хмельницькому?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Вова Цісар

    Для УБД теж платна?
  • Денис Покуль

    Не вірно в статі написано -( паркування Одного транспортного засобу 15 гр) а треба писати паркування одного транспортного засобу за 1 годину 15 гр .І який розумний малював полоси нехай спробує бусом чи джипом Х5 влізти в розмітку .
  • Олег Москальчук

    Кому рублі?
  • Petrovich

    Там ніколи немає свободного місця завжди все зайнято .Я за те щоб ціна була 50 грн .І будуть вільні місця .Я на ринку буваю на місяць 1-2 рази.Я готовий заплатити 50 гривень ,тільки щоб було де поставити автомобіль.А то базарники позаймали своїми тазіками всі місця .І навести порядок треба напроти заправки ANP повиганяти тих грачів які таксують ,так само позаймали ніби своє.Наведіть будь ласка порядок .

keyboard_arrow_up