Біля «Катіона» вантажівка обірвала контактну мережу. Як їздять тролейбуси

Біля «Катіона» вантажівка обірвала контактну мережу. Як їздять тролейбуси
Ілюстративне фото з архіву редакції
  • Цистерна з борошном пошкодила контактну мережу між зупинками «Новатор» та «Катіон».

  • Маршрути руху тролейбусів змінені.

Поблизу зупинки «Катіон» вантажівка обірвала тролейбусну контактну мережу. Це сталося близько 13:00. На автомобілі, що перевозить борошно, з невідомих причин спрацював підйомний механізм. Піднята цистерна обірвала електродроти від зупинки «Новатор» до депо на «Катіоні». Вантажівка пошкодила також розтяжки, на яких закріплені дроти. Знеструмленими виявилися ділянки мережі від «Катіона» до Молодіжної та частково на Львівському шосе.

Як розповів журналістам vsim.ua директор підприємства «Електротранс» Віктор Паламарчук, водій готовий відшкодувати всі завдані збитки. Обіцяв він це зробити впродовж 1—2 днів.

Зараз тролейбуси до «Катіона» не ходять. З Кам’янецької вони повертають на Тернопільську. Не доїжджаючи до Катіона, вони повертають на Молодіжну. З неї їдуть на Інститутську, а потім на Кам’янецьку і далі за маршрутом. Працівники «Електротрансу» зараз працюють над відновленням руху. За словами Віктора Паламарчука, роботи триватимуть орієнтовно до 18—19 години.

Відео дня

Як повідомила журналістам vsim.ua старший інспектор прес-служби управління патрульної поліції Людмила Чернилевська, виклики щодо цієї ситуації до поліцейських не надходили.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Тут і далі — фото Юрія Підлеснюка

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up