Біля Либідь Плази автобус не розминувся з маршруткою (ФОТО)

Біля Либідь Плази автобус не розминувся з маршруткою (ФОТО)
Фото УПП
  • Вранці біля зупинки поблизу Плази сталася ДТП за участі автобуса №2 та маршрутки №25.
  • На щастя, обійшлося без потерпілих

Вранці 3 липня біля зупинки на Кам’янецькій сталася ДТП. Там зіштовхнулися міський автобус №2 та маршрутка №25. Як зазначають у патрульній поліції, водій "Богдана" не дотримався безпечного бокового інтервалу та скоїв наїзд на "Mersedes", який стояв.

Транспорті засоби отримали механічні пошкодження. На щастя, ніхто внаслідок аварії не постраждав. На водія "Богдана" патрульні оформили адміністративні матеріали за статтею 124 КУпАП.

Читайте також: Дитина під колесами. На Хмельниччині на "зебрі" збили 13-річну дівчинку

Відео дня
Фото: dtp_khm
Фото: dtp_khm
Фото: dtp_khm

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Алина Завирюха

    На ций зупинци,николи порядку не було.
  • Вадим Лижник

    Це називається що у центрі міста  не повино бути малогабаритних перевізників котрі стоять у 3.4 ряди. У центрі міста мають приїжджати тролейбуси й великогабаритні автобуси)))
  • Valentina Roman

    Сразу увольнять

    Алина Завирюха reply Valentina Roman

    А це не вид водийв залежить.розмитка повина бути,або розклад руху.а там все разом
  • Alina Ushakova

    Ужас, они же людей перевозят.   Полный беспредел.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up