Біля Либідь Плази у маршрутки №30 на ходу відвалилося колесо

Біля Либідь Плази у маршрутки №30 на ходу відвалилося колесо
  • Сьогодні, 6 грудня, о 8.37 на Кам’янецькій сталася дорожньо-транспортна пригода.
  • У маршрутки № 30, яка рухалася з повним салоном пасажирів, на ходу відпало колесо.
  • В районі Либідь Плази в бік центру утворилися невеликі затори.

 

Сьогодні, 6 грудня, о 8.37 біля Либідь Плази у маршрутки №30 на ходу відвалилося колесо. В салоні були пасажири. Водій від’їхав кілька метрів від світлофора, як від транспортного засобу відпало колесо. Швидкість була маленька, тому, на щастя, ніхто не постраждав.

На місці події були журналісти vsim.ua.

Відео дня

Як вдалося дізнатися зі слів водія, маршрутка лише від’їжджала  від світлофора, як лопнула металева опора, що тримала колесо.

- Це не якась там технічна несправність. Таке трапляється раз на сто років, - пояснив журналістам водій Анатолій.

Маршрутка зупинилася серед дороги, тому утворилася невелика пробка в бік центру міста. Тролейбуси та автобуси змушені об’їжджати несправний транспортний засіб.

- Для нас це вже стає нормою. Пасажири просто мовчки вийшли і пішли по своїх справах. Вже ніхто не дивується, що по нашому місту їздять такі маршрутки, - зазначила продавець кіоску навпроти, яка стала свідком події.

За даними патрульної поліції за ніч не сталося жодної ДТП, проте правоохоронцям вдалося затримати трьох водіїв, які керували транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (60)
  • 546444

    Селюкам похфІГ на чому їздить ,аби дешевше бюльо)))
  • Вася

    Хочеш головняу і кредити купи маршрутку.
  • Надя

    Я приїхала з села, молоді роки прожила в місті і зараз отримала у спадок 4 пая, в кінці року від орендаря отримую 48 000 грн в кишеню, не плотячи ні за шо податки, не купуючи бензин, запчастини, не плотячи в пенсійний, тобто то є чистий дохід. НУ а той Вася, взяв в кредит бусіки, йому ще тре потратитись в пенсійний, в податкову, ДПС, приняти участь у конкурсі, купити всю ходову частину, всю гідравліку, поміняти клапана, заглушки, армотизатори, змінити колеса і СТО свою роботу робить не безкоштовно, а бере вартість ремонту в стоімость цієї дапчастини, тобто запчастина коштує 3000 грн, значить ремонт коштує 3 000 грн. В бусіку 18 чоловік, їдуть від Темпа 25 зупинок до кінцевої.18×5=100 грн.Цих 100 грн, це не чистий дохід як в мене з паїв.

    Vitaliy reply Надя

    "Я приїхала з села" - "Я дочь офицера" D))

    Надя reply Надя

    100 грн, то не чистий дохід з нього треба відняти-амтртизацію, ремонт автомобіля, заміну мастил, заміну двигуна, заміна тормозної колодки, ресор, купит  паливо, заплатити в податкову, ДПС, пенсійний.За ці гроші нового буса не купиш, це не так як всі приїзжі з сіл, наставили в вересні місяці карман і 42 000 грн ТУДУХ і куп'юрчики пошелестіли, а в кого 6 паїв, то в вересні місяці ТУДУХ і 72 000 грн посипались по кешенях, по карманах, такого з неба впали і нетреба думати ні за шо, ні за шо платити не треба, і ніхто в тебе не вимає шоб ти його за дурно віз і ше скажуть, шо ти забагато взяв, і музика не та, і швийцар з улибкою на всі 32 і во фраке не зустрічає, і червону дорожку з семфонічним оркестром не стелять

    Vitaliy reply Надя

    Надя так гарно розбирається в будові і експлуатації авто, дуже дивно як для "дівчини з села".  Але Надя забула додати, що бусік їде не 1 раз на день і везе не 18 чоловік за круг. Таке відчуття що Надя то зовсім і не Надя, а якийсь заздрісний фантаст/первізник.
  • Вася

    Це наслідки тарифу. Тариф 5 то коли долар по 15 (запчастини в доларах) і солярка по 15, ще можна кінці з кінцями зводити. Легше відмовитись від маршрутки аніж залазити в кредити з таким бізнесом.

    Vitaliy reply Вася

    Наведіть, будь-ласка, економічну обгрунтованість, а не домисли. Покажіть чітко доходи/росходи/пасажиропотік.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up