Біля ринку “Дубове” плавають машини. Коли там з’являться стоки

Біля ринку “Дубове” плавають машини. Коли там з’являться стоки
  • Як тільки пройде дощ, частину дороги, що по провулку Купріна, затоплює.
  • Водії скаржаться на те, що бояться залити мотор, а пішоходи жаліються на відсутність тротуару.
  • Коли дорогу приведуть до ладу, дізнавались журналісти vsim.ua.

Біля оптового ринку “Дубове” вже вкотре затопило дорогу. Попри те, що злива закінчилась вчора, її наслідки досі залишились під колесам автівок, що їдуть цим шляхом. Машини об’їжджають болото і ями, стараючись натрапити на ділянку, де рівень води менший.

Пішоходи ж стараються цей відрізок дороги оминати. Бо ж у місці, де мав би бути тротуар, тут горби та камені.

Ну а ті, хто є постійними гостями цього шляху, ледь не в один голос кажуть: “Бардак!”

Відео дня

Володимир

“Це просто бардак”

  • Я приїжджаю на ринок часто. Завжди після дощу тут все затоплено. Воду цю зазвичай викачують. Наприклад, минулого тижня я приїжджав і всі об’їжджали в кругову, бо саме займались викачкою. Це просто бардак. Це треба якось вирішувати, невже це така велика проблема? Хіба тут не можна стоки провести чи каналізацію? Адже якщо вода потрапить в мотор моєї машини, то він одразу вийде з ладу.

Леонід

“Скільки себе пам’ятаю, стільки й тут затоплює”

  • Скільки я себе пам’ятаю, стільки й тут затоплює. Тут вже давно потрібно зробити дорогу. Її треба підняти, насипати пісок, і зробити нормальний стік. Пішоходам пройти там ще якось можна, бо ж там під парканом є тстежина, а от проїхати - це проблема.

Альона

“Тут потрібно зробити тротуар”

  • Звісно, тут не нормально йти. На цьому місці вже давно потрібно зробити дорогу, і обов’язково тротуар, бо людям немає де пройти. Після дощу тут весь час затоплено. Сьогоднішні калабані - це ще нічого, у порівнянні з тими, які вони тут бувають зазвичай.

Анатолій

“Їду в калабані, і не знаю, що на її дні”

  • Я приїжджаю на ринок раз на тиждень. Кожного разу після дощу тут така проблема. Навіть зараз, я їду в калабані  і не знаю, що на її дні. А може там дріт стирчить або яма на двадцять сантиметрів?

 

Оксана

“Через ці ями і калабані я не їду”

  • Я буваю тут не часто, та все ж помічаю, що після зливи тут постійно викачують воду. Я завжди паркуюсь зверху, через ці ями і калабані не їду. Адже тут скрізь багнюка і машина може забруднитись.

Що каже влада

Про те, що затоплена дорога не дає спокою усім, хто є її частим гостем, знає й місцева влада. Начальник управління ЖКГ Хмельницької міської ради Василь Новачок, каже, що вже через місяць ситуацію обіцяють владнати. Чиновник каже, що раніше вся вода текла на територію, яка знаходиться нижче затопленої нині ділянки. Рік тому там обмежили стік води і ще більше її залишається на дорозі.

Виправити ситуацію, за словами Василя Новачка, мають впродовж місяця. За цей час хочуть налагодити ливневу систему. А от іншого ремонту дороги чи нового асфальтного покриття там на цей рік не планують.

Фото провулка Купріна тиждень тому
Фото провулка Купріна сьогодні, 24 червня
Фото провулка Купріна сьогодні, 24 червня
Фото провулка Купріна сьогодні, 24 червня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Игорь Шулаков

    Когда некоторые нажрутся...тогда и появятся стоки...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up