«BMW X5» виїхав на зустрічку: побилися три автівки, двоє потерпілих в реанімації

«BMW X5» виїхав на зустрічку: побилися три автівки, двоє потерпілих в реанімації
Фото прес-служби поліції Хмельницької області
  • У Хмельницькому районі зіткнулися «Volvo», «Mercedes Sprinter», «Toyota Camry» і «BMW X5».
  • У поліції кажуть, ПДР порушив 61-річний тернополянин на «BMW X5».

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора ввечері, 22 січня. «BMW X5» їхав по автодорозі «Стрий — Кропивницький — Знам’янка». Поблизу повороту на село Климківці Хмельницького району чоловік виїхав на смугу зустрічного руху і влетів в вантажівку «Mercedes Sprinter», якою керував 27-річний житель Житомирської області. 

Водій вантажівки після удару втратив керування, виїхав на смугу зустрічного руху та в'їхав у вантажівку «Volvo», яка рухаласяв напрямку Тернополя.

Корисне посилання

Всі пропозиції купити BMW X5 у Хмельницькій області зі 100 автосайтів на Аutomoto.ua!

Четвертий учасник ДТП, 56-річний водій автомобіля «Toyota Camry» із Вінниці, намагаючись уникнути зіткнення з автомобілем «BMW X5», виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у все той же «Mercedes Sprinter». Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Відео дня

У результаті аварії водій автомобіля «Mercedes Sprinter» отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми, у його 29-річного пасажира діагностували забій грудної клітини. Обоє чоловіків перебувають в реанімації Хмельницької обласної клінічної лікарні. Постраждав ще один пасажир автомобіля «Mercedes Sprinter». 42-річний  житель міста Любар травмував голову. Але його відпустили додому після огляду лікарями. 

Наразі слідчі з’ясовують усі обставини ДТП. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up