Бус збив пенсіонерку біля ТЦ "Ріко": у поліції повідомили деталі ДТП

Бус збив пенсіонерку  біля ТЦ "Ріко": у поліції повідомили деталі ДТП
  • Аварія сталася 11 січня. Мікроавтобус наїхав на 84-річну жінка.
  • Після аварії її доправили до реанімації з черепно-мозковою травмою. 
 

Дорожньо-транспортна пригода сталася вранці 11 січня на перехресті проспекту Миру та вулиці М. Кропивницького в обласному центрі. Як повідомили очевидці, мікроавтобус «Mercedes-Benz» збив літню жінку. Після цього її госпіталізували.  

У поліції повідомили деталі аварії. Відомо, що за кермом авто був 23-річний місцевий житель.

  • "Керуючи мікроавтобусом, під час повороту він допустив наїзд на 84-річну пенсіонерку, яка перетинала дорогу в невстановленому місці", - уточнили у секторі комунікації поліції області..

У постраждалої діагностували закриту черепно-мозкову травму. Жінка перебуває у реанімаційному відділенні обласної лікарні.

Відео дня

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Валя Скибицкая

    Жінка безумовно не права, бо переходила дорогу  не встановленому   місці, але і водії наші летять один наперед другого,  щоб той не забрав  пасажирів . Я на власні очі бачила  як збили жінку на переході,  яка йшла на зелене світло
  • Ігор Чернецький

    От бабуля вина а не паринь як би то зебра так вин би був неправ а так вин невинен
  • Олександр Тихун

    Парня жаль , геморой имеет , а у бабки деменция , то же понять можно , не осуждайте . Так бывает , никто не виноват , одни пострадавшие . Давным давно , мать старенькая перебегала на красный свет дорогу с палочкой , я её вычитал , спрашиваю ну как , как ты могла , сама погибнешь , водителя подставишь ?! Она плечами пожала , ну не знаю , не думала , так получилось само и виновато так посмотрела 😓 Шо мале , шо старе .
  • Іван Косин

    С еожнем може таке статися.не будьти гумані і будьти людьми до водія.шкода всіх.ну тае сталося?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up