Через ремонт дороги перекриють рух на перехресті Бандери та проспекту Миру

Через ремонт дороги перекриють рух на перехресті Бандери та проспекту Миру
Фото: ХМР
  • 29 та 30 червня комунальники будуть ремонтувати дорогу. Як їздитиме громадський та приватний транспорт через перекриття?

Поточний ремонт дороги на вулиці Степана Бандери, поблизу перехрестя з проспектом Миру мали провести 22-23 червня. Однак, через несприятливу погоду роботи вирішили перенести на наступні вихідні. Про це повідомили у мерії.

Відтак, роботи з улаштування асфальтобетонного покриття виконуватимуться з 20-ї години 29 червня до 14-ї години 30 червня.

У період виконання дорожніх робіт буде перекрито рух усіх видів транспортних засобів через перехрестя проспект Миру та вулиця Степана Бандери.

Відео дня

Об'їзд можливий через вулиці Озерну, П. Мирного, Свободи та Зарічанську. Рух транзитного транспорту буде направлено вулицями Тернопільською, Кам’янецькою, Купріна, Красовського, Пілотською та Трудовою.

- Тролейбусні маршрути № 8 а, 11, 11 а, 12 та 18 здійснюватимуть рух в напрямку мікрорайону Озерна через вул. Зарічанську, Старокостянтинівське шосе, проспект Миру та аналогічно курсуватимуть у зворотному напрямку.

- Автобусні маршрути курсуватимуть наступним чином:

  • маршрут № 21 здійснюватиме об’їзд ділянки ремонту, рухаючись вулицею Свободи;
  • решта автобусних маршрутів здійснюватимуть об’їзд вулицею Перемоги.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сергей Ильин

    Та там давно проблема проехать уже почти месяц работники работают работают но никак не сработают
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up