Де у Хмельницькому ремонтуватимуть дороги суцільним методом (КАРТА)

Де у Хмельницькому ремонтуватимуть дороги суцільним методом (КАРТА)
Фото з сайту Хмельницької міської ради
  • Старий асфальт знімуть, новий вкладуть.

  • Так у Хмельницькому цього року ремонтуватимуть покриття на шести вулицях.

  • Переглядайте ці ділянки на карті.

2017 року на дорогах Хмельницького випробували новий вид поточного ремонту — суцільним методом. Він полягає у знятті зношеного верхнього шару покриття та вкладанні замість нього нового шару. У такий спосіб вулиці дороги ремонтували й у 2018 та 2019 роках.

Ремонт суцільним методом робитимуть і цього року. В управління ЖКГ вже визначили, на яких саме вулицях будуть оновлювати покриття:

  • Відео дня
    /li>

Всі ці ділянки ми нанесли на карту. Вони позначені червоним кольором. Також ми вказали, де поточний ремонт суцільним методом проводили минулими роками. Такі місця позначили чорним кольором. Як можна побачити на карті, цього року суцільний метод будуть вперше застосовувати на вулиці Чорновола та Львівському шосе. Якщо карта не відображається, відкрийте новину в браузері.

Зараз управління ЖКГ шукає фірму, які всі ці ремонти виконає. Для цього оголосили тендер. За ремонт на семи ділянках готові викласти 43 227 141 гривню. Коли визначать виконавця робіт, стане відомою і остаточна вартість.

Минулими роками поточним ремонтом суцільним методом займалися такі підприємства:

Традиційно дороги Хмельницького ремонтуватимуть і «ямковим» методом. На це передбачили 21 231 666 гривень. Виконавець робіт також поки невідомий, як і точна вартість. Перелік вулиць, де лататимуть покриття, можна переглянути за посиланням. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Читайте також: Хмельницькі дороги, які ремонтували суцільним методом два роки тому, дали тріщини (ФОТО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Аліна

    Вулицю Зарічанську коли відремонтуете? Майже центр міста а все покриття хвилями та вибоінами. Управління МВС, бізнесцентри...гарне лице міста
  • Віталій Малий

    велике щастя тепла зима по відношенню до доріг
  • Сергій Волошин

    Ремонт Кам'янецької біля Ружичнянського міг би почикати, там ще більш-менш норм, а от на тій же Кам'янецькій від переїзду до Плази потрібно робити вже, ось там то покриття жахливе
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up