Дорожники взялися за ями на трасах Хмельниччини. Скільки уже залатали?

Дорожники взялися за ями на трасах Хмельниччини. Скільки уже  залатали?
  • З приходом весни та після того, як з доріг зійшов сніг, одразу стало видно, де ховалися ями.
  • Відтак, дорожники взялися "наводити марафет" на уражених ділянках.

Навесні уже традиційно дорожники поспішають "підмарафетити" траси. На шляхах засипають, заливають ями та закатують асфальт. Роботи виконують якнайшвидше, щоб встигнути поки погода дозволяє.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг Хмельницької області, на автошляхах державного значення уже ліквідували 22923 кв. м аварійних вибоїн —  з них 18236 на дорогах міжнародного, національного та регіонального значення, 4687 квадратних метрів на дорогах територіального значення. 

Читайте також: Ремонт мосту у Старокостянтинові: що уже встигли зробити за 8 мільйонів гривень

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • вован

    Вован. деньги пороху на выборы надо.Вот исписывают на ямы.
  • Сергей Христофор

    І т.д.....
  • Сергей Христофор

    вул.Степана Бандери....!!!
  • Дед Мазай

    Не дорога а стиральная доска. Подвеска на износ.А ямы заделали через одну. Объезд по Старкону это лучше застрелится. Бабки они пилят, а не дороги ремонтируют.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:40 Хмельничан запрошують на екскурсію в криївку photo_camera 12:05 У пожежах на Хмельниччині виявили двох загиблих play_circle_filled photo_camera 11:51 Донорство у вишиванках: хмельничан кличуть долучитися до акції 11:24 У Хмельницькому та Кам'янці терміново потрібна донорська кров Від читача 11:24 "Інноваційне грудне годування: Ключ до комфорту та здоров'я для мами та малюка" 10:05 Хмельницька міськрада здає в оренду 12 земельних ділянок. Де та за скільки 09:01 Цієї ночі над Хмельниччиною збивали «Шахеди» 20:45 На Хмельниччині перекриють рух трасою через Дунаївці: як об’їхати 20:03 Прокурори врятували від розорення землі трьох заповідників на Шепетівщині 19:38 У психлікарні в Скаржинцях запланували ремонти на 20,5 мільйона 19:07 «Я тримала його руку до останнього»: історія загиблого у ДТП під Летичевом Віталія Недошивко 18:31 На Хмельниччині у пожежі літньої кухні загинула жінка 18:01 Робота за кордоном і бізнес в Україні. Хмельницькі випускники поділились планами після школи photo_camera 17:18 За працевлаштування людини з інвалідністю роботодавцям Хмельниччини виплатять до 106 тисяч 16:40 Хмельничанка хотіла отримати допомогу від «Дії», натомість втратила всі гроші 16:01 У Хмельницькому затримали водія ВАЗ з підробленими документами 15:16 Прикордонники затримали жителя Хмельниччини, який горами прямував до Румунії 14:34 «Світ на дотик»: історія незрячого подружжя Антона та Вікторії photo_camera 14:04 Повернули тіло після обміну: Хмельниччина втратила воїна Сергія Квятковського 13:40 Куди подіти дитину влітку: огляд дитячих таборів, гуртків та секцій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up