Переслідування, стрілянина і таран: як рівненські копи ловили шаленого водія з Хмельниччини

Переслідування, стрілянина і таран: як рівненські копи ловили шаленого водія з Хмельниччини
  • Мешканець Полонського району на своєму "Mercedes" порушив правила дорожнього руху, однак, ніяк не хотів здатись поліції.   
  • Під час переслідування та затримання травмувалися троє поліцейських та розбили два "Пріуси".
  • До слова, в авто втікача перебували його жінка та мала донечка.

Гонитва зі стріляниною -  так рівненські поліцейські намагалися затримати водія "Mercedes-Benz ML 430", який порушував правила дорожнього руху.

Інцидент стався 18 грудня. Вночі на вулиці Льонокомбінатівська екіпаж поліції помітив автомобіль, який їхав без світла зовнішніх фар. Водій проігнорував вимогу зупинитися та почав утікати.

Патрульні почали переслідування. Кермувальник натиснув на газ та помчав зустрічною смугою на червоне світло.

Відео дня

- поліцейські службовим автомобілем заблокували рух утікачеві, утім той здійснив маневр розвороту та поїхав у сторону Рівного зустрічною смугою, наражаючи на небезпеку усіх учасників дорожнього руху, - йдеться у повідомленні ГУ НП у Рівненській області.

Копам вдалося заблокувати порушника, тоді той пішов на таран. Згодом авто порушника в'їхало в придорожнє огородження. Після зупинки, троє поліцейських намагалися наблизитися до автомобіля "Mercedes-Benz", але його водій почав рух заднім ходом на копів. Відтак, ті змушені були застосувати зброю - здійснили кілька пострілів по його колесах.

"Внаслідок застосування зброї ніхто не постраждав".

- З’ясувалося, що за кермом позашляховика перебував 42-річний житель селища Понінка Хмельницької області. В салоні "Mercedes-Benz" також перебувала 38-річна дружина водія та малолітня донька. Чому чинив опір, наражаючи на небезпеку себе, свою сім’ю, пішоходів, водіїв та працівників поліції пояснити не зміг... Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили пневматичні пістолет та гвинтівку, - додають правоохоронці.

Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 342 (опір працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up