ДТП біля Хмельницького: зіткнулись "Tesla" та автобус, є постраждалі

ДТП біля Хмельницького: зіткнулись "Tesla" та автобус,  є постраждалі
Фото - Роксолана Вавренюк, УПП у Хмельницькій області
  • Аварія трапилась поблизу в'їзду до Хмельницького.
  • За інформацією поліції, госпіталізували 8 людей.

Поліція з’ясовує обставини моторошної аварії, яка трапилась на автодорозі Н03 «Житомир-Чернівці». Близько 17:00 неподалік в’їзду до Хмельницького, зіткнулись автомобіль «Tesla» та автобус «ПАЗ». Як розповідає інспектор Управління патрульної поліції Хмельницької області Роксолана Вавренюк, за кермом автівки «Tesla» перебував 31-річний водій, автобусом керував 50-річний чоловік. 

Наразі відомо, що в дорожньо-транспортній пригоді травмувалось восьмеро осіб. Медики госпіталізували водія автомобіля "Tesla" та 7 пасажирів автобуса. Серед них:

Відео дня
  • Жінка 1993 року народження
  • Жінка 1976 року народження
  • Жінка 1961 року народження
  • Жінка 1950 року народження
  • Жінка 1978 року народження
  • Чоловік 1942 року народження. Дані ще однієї пасажирки встановлюються.

Наразі інших обставин події в поліції не повідомляють. Справою займаються слідчі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Виктор Сивак

    Водія знайшли через сутки....тверезого !!!
  • Юрій Гудок

    Дуже цікаво чому тут поліція порушила справу за частиною  1 ст 286 а не за частиною 2 ст 286???  Хтось може сказати? Адже одна з пасажирок потрапила до реанімації і у неї важка травма. А це значить що кваліфікуватися ця подія має за ч.2 ст.286 де покарання значно суворіше!!!!! Водія Тесли прикривають????
  • Юрій Петрович

    Яка могла бути швидкість автобуса ПАЗ наприкінці затяжного підйому??? Якщо 30_40 км/год то було б добре...

    А от швидкість водія тесли, як і його вправність керувати, а також якими шляхами отримав права - під величезним сумнівом!!!

    Анонім reply Юрій Петрович

    ПАЗ на госпиталь поворачивает. Наверное, начал поворот, а Тесла ему сзади со скоростного ряда в бок въехала.

    Наташа Панчук reply Анонім

    Автобус  виїжджав з госпіталя, повертав вліво, в сторону села - на зустріч з горбка "летіла" Тесла, так що від удару автобус завернуло на протилежну сторону дороги до узбіччя

    Анонім reply Наташа Панчук

    Спасибо!
  • Bara_Bass

    Думаю всьому  вина швидкість тесли, ось вам і безпечний автомобіль!

    Анонім reply Bara_Bass

    Всьому вина швидкість автобусу. Встановили непідкупні хмельницькі слідчі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up