ДТП на Проспекті: “BMW” влетів у “Hyundai” і втік

ДТП на Проспекті: “BMW” влетів у “Hyundai” і втік
Тут і далі фото Dtp_khm

Очевидці кажуть, що винуватець аварії летів “під сотню”. 

Вечір неділі видався не надто спокійним для двох водіїв. На перехресті Старокостянтинівського шосе та Проспекті Миру трапилась аварія. 

Дописи про ДТП з’явилися в соцмережах ще звечора. В спільноті Dtp_khm опублікували світлини з місця події та написали, що порушник втік із місця аварії:

Відео дня

В коментарях постраждалий додає, що авто порушника неслось зі швидкістю біля ста кілометрів на годину та боком в’їхало в його легковик:

За коментарем ми звернулись до патрульної поліції. Правоохоронці зазначили, що “BMW” рухався по Проспекті Миру. Водій не впорався з керуванням і його автомобіль занесло на смугу зустрічного руху. 

В цей час із парковки магазину "Сільпо" по Старокостянтинівському шосе, 6 саме виїжджав легковик “Hyundai”. В результаті відбулося зіткнення. На щастя, ніхто не постраждав. 

Після аварії водій “BMW” відразу ж покинув місце події і зник в невідомому напрямку. Але копи його знайшли та встановили особу винуватця.

З’ясувалось, що він перебував за кермом в нетверезому вигляді на момент скоєння ДТП. Відтак, горе-керманича притягнуть до відповідальності одразу за трьома статтями Кодексу України про адмінправопорушення:

Читайте також: У Полонному п’яний водій збив велосипедиста і втік

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Павел Сокол

    Лошара 🤣🤣🤣
  • Евген Бутусов

    BMV це діагноз!!!
  • Ира Выгнан

    Надіюсь, що усі живі?
  • Юрий Юрий

    Це і менти ганяють

keyboard_arrow_up