ДТП на Трудовій: два автомобілі зіткнулися “лоб в лоб”

ДТП на Трудовій: два автомобілі зіткнулися “лоб в лоб”
Фото патрульної поліції
  • Аварія сталася вчора, 15 березня, близько 20.30.
  • Один із кермувальників порушив правила дорожнього руху.
  • Автомобілі зазнали значних матеріальних збитків.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 березня, близько 20.30. Два автомобілі зіткнулися практично “лоб в лоб”. За попередньою інформацією, 28-річний водій “Chery Elara”, рухався по вулиці Трудовій та повертав ліворуч. Чоловік не надав перевагу в русі автомобілю “Daewoo Lanos”, який рухався прямо в зустрічному напрямку. В результаті авто в’їхали одне в одного.

На місце події прибула патрульна поліція. На водія “Chery” склали протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів). Про це журналістам vsim.ua повідомив речник Управління патрульної поліції у Хмельницькій області Роман Мартинюк.

В аварії ніхто не постраждав, проте автомобілі отримали значні пошкодження та матеріальні збитки.

Відео дня

Наразі патрульні встановлюють всі обставини ДТП.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram, Viber та YouTube

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up