У Гречанах «Volkswagen Jetta» злетів в кювет. Загинув 20-річний пасажир (ОНОВЛЕНО)

У Гречанах «Volkswagen Jetta» злетів в кювет. Загинув 20-річний пасажир (ОНОВЛЕНО)
  • Аварія трапилась вночі на вулиці Волочиській.
  • За інформацією рятувальників, постраждало троє людей.
  • Одна людина загинула.

Правоохоронці встановлюють обставини смертельної аварії у Хмельницькому. Дорожньо-транспортна пригода трапилась в ніч на сьогодні, 28 серпня, на вулиці Волочиській. Повідомлення про подію надійшло на «Службу порятунку» близько 3:50.

За попередньою інформацією, автомобіль «Volkswagen Jetta» злетів з дороги в кювет. Внаслідок ДТП загинув 20-річний пасажир, троє людей травмовано. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області.

На місці надзвичайники від’єднали акумуляторну батарею від живлення, аби автівка не загорілась. Також з понівеченого авто деблокували загиблого водія. Ще трьох травмованих передали медикам "швидкої".  Наразі інших обставин події в ДСНС не повідомляють. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті. 

Відео дня

ОНОВЛЕНО: Раніше повідомлялося, що загинув водій автомобіля. Таку інформацію надали в ДСНС області. Насправді загиблий був пасажиром. Про це ВСІМ повідомила мама загиблого. Дану інформацію підтвердили в ГУНП Хмельницької області.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • [email protected]

    Пишіть перевірену інформацію
    Загинув не водій,а пасажир що сидів позаду водія!!!Не зводьте наклеп і не перекручуйте факти.І перевіряйте інформацію ретельніше!!!

keyboard_arrow_up