ДТП з автобусом у Польщі: серед загиблих житель Хмельниччини

ДТП з автобусом у Польщі: серед загиблих житель Хмельниччини
Фото Agencja Gazeta via REUTERS
  • 52-річ­ний Аль­берт Ку­дін із Шепетівки повертався додому із заробіток автобусом, який потрапив у жахливу аварію біля польського Кашице.  

Моторошна аварія з українцями сталася вночі 6 березня. Автобус сполученням Познань - Херсон, в якому перебували 57 пасажирів, перекинувся, з'їжджаючи з автомагістралі A4 до пункту обслуговування пасажирів Кашице. П’ять осіб загинули на місці, 35 потрапили до лікарень.

  • "За по­пе­редньою вер­сі­єю по­лі­ції, во­дій не впо­рав­ся з ке­ру­ван­ням, у ре­зуль­та­ті чо­го тран­спортний за­сіб зле­тів у кю­вет та пе­ре­ки­нув­ся", — йдеть­ся на сай­ті МЗС Ук­ра­їни.

На­ра­зі во­дію ав­то­бу­са висунули обвинувачення у не­нав­мисно­му ско­єн­ні ава­рії на на­зем­но­му тран­спор­ті — йому заг­ро­жує до вось­ми ро­ків ув’яз­нення.

Як сьогодні, 9 березня, повідомило ви­дан­ня "День за днем", се­ред за­гиб­лих пасажирів — 52-річ­ний мешканець Шепетівки Аль­берт Ку­дін.

Відео дня
  • "Чо­ло­вік рей­со­вим ав­то­бу­сом по­вер­тався до­до­му із за­ро­біт­ків. Його се­ред тих, хто за­ги­нув, сьогод­ні опіз­нав один із ро­ди­чів, який на­ра­зі про­жи­ває в Поль­щі", — роз­по­ві­ла для "День за днем" дру­жи­на за­гиб­ло­го Ла­ри­са Ку­ді­на.

Аби доп­ра­ви­ти ті­ло чо­ло­ві­ка до­до­му, дру­зі ро­ди­ни ого­ло­си­ли збір кош­тів. Пе­ре­ра­ху­ва­ти кош­ти мож­на на кар­тку При­ват­Банку дру­жи­ни за­гиб­ло­го: 5168 7573 2404 1401 — Кудіна Лариса.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (27)
  • Инна Мындрул

    Светлая память.Царствие Небесное .Аминь
  • Инна Мындрул

    ++++++
  • Iwona Śliwińska

    😢
  • Анна Дубова

    Здоров'я пораненим

    Вічна пам'ять загиблим
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up