Поліцейське авто потрапило в ДТП на Волочиській (ФОТО, ОНОВЛЕНО)

Поліцейське авто потрапило в ДТП на Волочиській (ФОТО, ОНОВЛЕНО)
Тут і далі — фото Бориса Новака
  • Аварія сталася ввечері 8 березня.

  • За попередньою інформацією, неподалік станції «Гречани» зіткнулися легковик та мікроавтобус.

  • У поліції повідомили, що учасником ДТП було лише одне авто.

На вулиці Волочиській поблизу станції «Гречани» сталася аварія за участі двох автомобілів поліції. Як повідомили очевидці в соцмережах, це сталося вчора ввечері, 8 березня. На фото з місця події видно, що легковик в’їхав у світлофор. Неподалік нього стоїть мікроавтобус, поряд із яким — дорожні конуси.

Борис Новак на своїй сторінці у Facebook написав, що водій мікроавтобуса здійснював лівий поворот на перехресті, і не пропустив легковик, який їхав з увімкненими проблисковими маячками. Водій останнього намагався обігнати мікроавтобус, але не впорався з керуванням та в’їхав у стовп.

Відео дня

Факт аварії журналістам vsim.ua підтвердили в управлінні патрульної поліції та Головному управлінні Національної поліції. Деталі правоохоронці обіцяють повідомити згодом. Поліцейська роти №4 УПП Роксолана Вавренюк розповіла, що один з учасників аварії звертався за медичною допомогою, і наразі невідомо, чи будуть відкривати кримінальне провадження.

Оновлено. Пізніше в Головному управлінні повідомили, що учасник аварії був лише один — легковик «Skoda Rapid». Екіпаж їхав на виклик щодо домашнього насильства. Близько 21:30 авто наїхало на опору світлофора, внаслідок чого отримало механічні пошкодження передньої частини. Про це розповіла речниця відомства Інна Глега.

За її словами, зараз складають адмінпротокол за статтею 124 КУпАП. Крім того, за цим фактом вже почали службову перевірку. Наявність поліцейського мікроавтобуса на місці ДТП Інна Глега пояснила тим, що неподалік розташована база поліції.

Довідка. Кримінальне провадження за фактом ДТП відкривається у разі отримання одним або кількома його учасниками середнього чи тяжкого тілесного ушкодження, або ж у випадку смерті. У разі легких тілесних ушкоджень або їхньої відсутності складається протокол за статтею 124 КУпАП.

Возможно, это изображение (просто неба)

Возможно, это изображение (автомобіль та просто неба)

Возможно, это изображение (одна або кілька осіб, автомобіль, вулиця та дорога)

Возможно, это изображение (автомобіль та дорога)

Возможно, это изображение (1 особа та дорога)

Возможно, это изображение (автомобіль, вулиця та дорога)

Возможно, это изображение (дорога)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Валентина Шепінська

    Добре їдуть добре що там людей не було
  • Читач90

    Мінус 2
  • Остап

    Винен в аварії звичайно ж світлофор.
  • Читач06

    8 марта! интересно что показал драгер?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up