Фото дня: На мосту біля «Оазису» латають ями, які залишились після пориву трубопроводу

Фото дня: На мосту біля «Оазису» латають ями, які залишились після пориву трубопроводу
  • Комунальники взялись ремонтувати ями на мосту по Бандери.
  • Мають заасфальтувати дві ділянки на проїжджій частині.
  • Рух через міст будуть частково перекривати у другій половині дня. 

На мосту біля «Оазису» гуде техніка та працюють комунальники. Вони мають заасфальтувати дві ділянки дороги. Поки рух через міст не обмежують. Про виконання ремонтних робіт водіїв попереджають дорожні знаки та оранжеві конуси. Спершу чоловіки латають яму зі сторони Південного Бугу. Кажуть, за іншу візьмуться, щойно закінчать роботу тут. Не заперечують, що тоді рух транспорту через міст доведеться частково перекрити. Адже ділянка знаходиться ближче до середини проїзної частини.

Біля першої ділянки робота кипить. Комунальники готують ділянку до асфальтування. Двоє чоловіків розбивають перфораторами тимчасове покриття. Ще декілька лопатами виносять розбиті уламки. Поруч у спеціальній бочці вариться асфальт.

- Зараз будемо асфальтувати цю ділянку, - каже комунальник Віталій. – Після цього перейдемо до іншої. Коли закінчимо ще й самі не знаємо. Але будемо намагатись зробити все до 17.00. Тоді й виміряємо заасфальтовану площу.

Відео дня

Комунальники зізнаються, що їм трохи холодно. Особливо в руки. Адже на градуснику показує -5. Сміючись розповідають, що гріються за роботою та біля бочки. Чоловіки запевняють, асфальт при такій погоді класти можна.

Нагадаємо, наприкінці 2016 року на мосту біля «Оазису» прорвало трубопровід. Добираючись до місця пориву, комунальники розрили грунт. Рух транспорту через міст обмежили. Водіям довелось об’їжджати через Прибузьку. Це спричинило затори. До кінця дня порив ліквідували. А місце розриття засипали піском та щебенем. Асфальтували ділянку мали вже з 3 січня. Але ремонтні роботи у перший робочий день 2017 так і не розпочали.  У «Хмельницькводоканалі» пояснили, що чекали, допоки утрамбується грунт.

- Місце розриття тоді засипали мучкою та спеціальним асфальтовим сколом. Все це утрамбували. Мав пройти певний термін, щоб посів пісок, яким засипали місце, - пояснив головний інженер КП «Хмельницькводоканал» Станіслав Міхалець».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up