Фото дня: рух на Володимирській перекрили. Комунальники латають ями

Фото дня: рух на Володимирській перекрили. Комунальники латають ями
  • Від Грушевського до Соборної не проїхати. Комунальники перекрили дорогу. 
  • На цій ділянці Володимирської роблять поточний ремонт.

На Володимирській латають ями. Дорогу перекрили від Грушевського до Соборної. Поточний ремонт працівники комунального підприємства "БРЕД" розпочали сьогодні, 4 липня. 

Комунальники вже підготували дві ями і закидають туди асфальт. Поруч стоїть каток, який і розрівняє новеньке покриття. На місці працюють 10 дорожників. 

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Daf в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Роботи планують закінчити до кінця тижня. Скільки коштів витратять на цю ділянку, у комунальному підприємстві не кажуть. За словами начальника Олега Нестерука, витрати рахуватимуть по факту, коли залатають цей відрізок дороги.

Відео дня
На місці працює два трактори
Асфальт кладуть шестеро працівників КП "БРЕД"
Ями до асфальту підготували ще до обіду
Повернути з Грушевського та Володимирську неможливо
Після того як закинуть асфальт, розрівнюватимуть його катком

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анна Островська

    залатали  там дві ямки, тут дві ямки, наступного року знову, а потім вся дорога різнокольорова. в Європі такого нема

    Андрій Бай reply Анна Островська

    обожнюю визначення "поточний ремонт2.Ніби труба якась в іграшці
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up