Газовикам загрожує штраф за ремонт на Кам'янецькій: чому

Газовикам загрожує штраф за ремонт на Кам'янецькій: чому
  • Ремонт газопроводу на одній із центральних вулиць Хмельницького завдав чимало незручностей містянам.
  • Задля цього газовикам довелося перерити проїжджу частину в кількох місцях та перекрити рух транспорту. 
  • Але, як виявилося, за це їх тепер можуть оштрафувати.

На вулиці Кам’янецькій в обласному центрі кілька тижнів поспіль триває ремонт газопроводу. Через роботи довелося обмежити рух. А це неабияк дошкуляє містянам, адже їм доводиться терпіти величезні затори.

Вранці 9 вересня незручностей побільшало. Адже цієї ночі газовики розрили ще одну ділянку проїжджої частини. Зробили вони це неподалік від перехрестя Кам'янецької та Герцена. Через це ще більше обмежився рух транспорту.  

Газовики розрили ділянку проїжджої частини неподалік від перехрестя Кам'янецької та Герцена.

"Потерпіть ще трішки"

Ремонт на Кам'янецькій закінчать уже сьогодні, 9 вересня. Про це повідомили у пресслужбі АТ "Хмельницькгаз".  До слова, раніше газовики запевняли, що роботи планують завершити до 6 вересня. Згодом дату закінчення робіт перенесли на 11 вересня. Щоправда, тоді наголосили, що це стане можливим за умови відсутності форс-мажорів і сприятливих погодних умов. 

Відео дня

Що кажуть про ремонт та затори патрульні. Та за що вони готуються виписувати штраф?

Як повідомили ВСІМ в Управлінні патрульної поліції області, сектором безпеки дорожнього руху було погоджене виконання робіт на вулиці Кам'янецькій на проїзній частині дороги, а саме на смузі для маршрутних транспортних засобів в напрямку центра міста. Також на виконання робіт видано ордер на перекриття чи обмеження дорожнього руху по вулиці Кам'янецькій (від вулиці Герцена до вулиці Гагаріна).

А ось роботи, які виконуються на проїзній частині поблизу зупинки маршрутних транспортних засобів "Філармонія" не є погодженими із сектором безпеки дорожнього руху. За це передбачена відповідальність за частиною 2 статті 140 КУпАП (Порушення визначеного законодавством порядку погодження з уповноваженим підрозділом Національної поліції: встановлення рекламоносіїв, технічних засобів організації дорожнього руху, проведення будь-яких робіт на автомобільних дорогах, вулицях, залізничних переїздах; розроблення проєктної документації на будівництво, реконструкцію і ремонт автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів та об'єктів дорожнього сервісу; здійснення пасажирських перевезень за встановленими маршрутами руху транспортних засобів загального користування). Санкція статті передбачає накладення штрафу на громадян у розмірі 340 гривень і на посадових осіб, громадян - суб'єктів господарської діяльності - у розмірі 510 гривень.

В УПП уточнили, уже скоро інспектори з'ясують всі обставини. Осіб, які проводять роботи без погодження, буде притягнено до адміністративної відповідальності.

Крім цього, патрульні додали, що 7 вересня вони вже притягували до відповідальності особу, яка проводила вищевказані роботи, через невідповідність встановлення дорожніх знаків із погодженою схемою організації робіт, а саме за частиною 3 статті 140 КУпАП (Порушення нормативів щодо обладнання на автомобільних дорогах, вулицях, залізничних переїздах місць: провадження робіт, залишення дорожніх машин, будівельних матеріалів, конструкцій), з накладенням штрафу у розмірі 510 гривень.

Читайте також: Ми перевірили: куди йдуть гроші, які хмельничани платять за доставку газу

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Тася Шин

    А в нас завжди так: спочатку асфальт стелять , а потім труби міняють))))
  • Max Forosov

    Сегодня по радио в Хмельницких новостях передали что в их канаву троллейбус провалился.
  • Ґном Віктор

    Де ж вони  бідні візьмуть такі величезні гроші для штрафів.

    PutnickFree reply Ґном Віктор

    Будете сміятися коли тарифи збільшать для покриття витрат на лікування моральних травм керівництва хмельницькгазу заподіяних працівниками поліції.
  • Ruslan Bronislavovich

    Ого,510 грн штраф,це серйозно...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up