Хмельничанин просить облаштувати роздільне огородження "проти пішоходів" на дорозі біля Темпу

Хмельничанин просить облаштувати роздільне огородження "проти пішоходів" на дорозі біля Темпу
  • Відповідну е-петицію нещодавно розмістили на сайті міськради.
  • Її автор звертає увагу  на систематичне порушення правил дорожнього руху пішоходами та просить встановити на ділянці дороги роздільну огорожу між зустрічними смугами руху.

Хмельничанин Олександр Масловський скаржиться на пішоходів, які порушують правила руху біля заводу "Темп" на проспекті Миру та просить облаштувати там роздільне огородження на проїжджій частині. Відповідну петицію чоловік розмістив на сайті міської ради у розділі "Транспорт та дороги".

  • "З метою запобігання нещасних випадків на проїжджій частині проспекту Миру, що навпроти заводу "Темп", прошу міську раду звернути увагу на систематичне порушення правил дорожнього руху, а саме перехід пішоходами проїжджої частини вулиці із чотирма смугами руху поза встановленими переходами (підземний та типу "зебра") та побудувати на вказаній ділянці дороги роздільну огорожу між зустрічними смугами руху автомобілів", - написав хмельничанин.

Як він зазначив, порушуючи правила дорожнього руху, пішоходи наражають себе на небезпеку та створюють аварійні ситуації. Адже за словами чоловіка, водії змушені виконувати небезпечні маневри, щоб не збити людей, які перебігають дорогу у недозволених на те місцях.

Петицію розмістили на сайті міськради 21 травня. Її підтримало уже 8 осіб з 500 необхідних. Саме таку кількість петиція має набрати протягом наступних 87 днів.  Підтримати ініціативу можна ТУТ.

Відео дня

Читайте також:

Повернути міські маршрутки № 42, 44 та 48 вимагає хмельничанка Анна

З'явилась петиція про відставку Зеленського: вже є понад 14 тисяч голосів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Олександр Масловський

    На жаль це поки що єдиний спосіб вберегти чиєсь життя, адже  менталітет такий: я спішу, так швидше і т. д. Якби їх постійно відловлювати і нормально штрафували, то було б добре. Але потрібно, щоб міська рада встановила на виході та вході в підземку відеокамери та належне освітлення
  • Раиса Глебова

    Хоч я і переходжутам дорогу, але тільки за і повище, бо буду перескакувати.
  • Юрий Швец

    дивлячись  яку))) там  є підземка...яку колись доречі хотіли" реанімувати")))))
  • Игорь Шулаков

    И через ограждение будут скакать...разве что  под напряжением...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up