Повернути міські маршрутки № 42, 44 та 48 вимагає хмельничанка Анна

Повернути міські маршрутки № 42, 44 та 48 вимагає хмельничанка Анна
  • Щораз містяни розміщують е-петиції із вимогами повернення чи зміни тих чи інших маршрутів.
  • Так, нещодавно на сайті міської ради з'явилася "свіжа" пропозиція, щодо відновлення колись скасованих маршруток № 42, 44, 48.  

Ось уже понад рік у Хмельницькому діє нова транспортна мережа, проте, зміни до неї і досі періодично продовжують вносити. Через розбудову міста проблема громадського транспорту актуальна завжди.

Нещодавно на сайті міської ради розмістили чергову петицію у розділі "Транспорт та дороги". Її автор вимагає повернути скасованні колись маршрутки № 42, 44, 48.  

  • "Через те, що відмінили дані маршрути, у вихідний день добратись з речового ринку та з Тернопільської на Зарічанську абсолютно неможливо. Доводиться їхати на проспект Миру та спускатись пішки. Хіба це нормально?", - написала у своєму зверненні хмельничанка Анна Стукан.

Петицію розмістили на сайті міськради 16 травня. Її підтримало уже 11 осіб з 500 необхідних. Саме таку кількість петиція має набрати протягом наступних 86 днів.  Підтримати ініціативу можна ТУТ.

Відео дня

Читайте також: У Хмельницькому пропонують заборонити учням користуватися телефонами у школах

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • Владимир Каминский

    Лезнево - Зарічанська - Либідь Плаза - Філармонія - Речовий Ринок - Катіон - Тернопільська - Аквапарк - Юність - Прибужська - Трудова - Лезнево.
  • Володимир Груб'як

    Сергіївну у депутати міської ради!!!
  • Irina Deyneka

    И 52 раково- катіон по вул. Інституцька
  • Татьяна Кравчук

    Я вже недноразово писала про вул .Зарічанську ,багато нових житлових будинків настроїли ще невсі заселені а вже неможливо доїхати , на зупинці Перемоги взагалі всі маршрутки забиті неможливо зайти,або взагалі незупиняється бо їде переповнений, я кожний день добираюся на зупинку Електроніки щоб доїхати до речового ринку.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up