Хмельницькі патрульні отримають TruCam і будуть штрафувати за перевищення швидкості

Хмельницькі патрульні отримають TruCam і будуть штрафувати за перевищення швидкості
Ілюстративне фото з сайту commons.com.ua
  • У жовтні минулого року українські патрульні отримали прилади для вимірювання швидкості руху автомобілів.

  • Хмельницьким поліцейським вони тоді не дісталися.

  • А вже з наступного тижня три прилади «TruCam» розмістять на трасі М-12, яка проходить через Хмельницький.

Про відновлення контролю швидкості на українських дорогах знову заговорили у жовтні минулого року. Тоді на Хмельниччині з робочим візитом був Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Він заявив, що з 15 жовтня Національна поліція визначатиме швидкість автомобілів. Голова уряду зазначив, що упродовж тижня порушників зупинятимуть, але не штрафуватимуть. Спеціальні прилади «TruCam» для вимірювання швидкості руху автомобілів вже тоді отримали патрульні кількох областей. Хмельниччини серед них не було. У прес-службі патрульної поліції журналістам vsim.ua повідомили, що ці прилади поліцейські мають отримати найближчим часом. В законодавстві передбачена відповідальність за перевищення швидкості, однак карати порушників не було можливості, адже патрульні не мали технічних засобів для фіксації перевищення швидкості.

Відтоді минуло майже 4 місяці. І сьогодні, 8 лютого, перший заступник начальника Департаменту патрульної служби Олексій Білошицький на своїй сторінці у Facebook повідомив, що прилади «TruCam» відтепер матимуть і хмельницькі патрульні. Їх будуть використовувати для контролю швидкісного режиму на трасі М-12 з 11 лютого. Мова йде про ділянку від 242-го до 300-го кілометрів, яка проходить через Хмельницький. Загалом українські правоохоронці отримають двадцять приладів на додачу до тих тридцяти, які вже використовують. Олексій Білошицький зазначив, що місці використання «TruCam» стоятимуть попереджувальні знаки, а поліцейські будуть зі службовими автомобілями, на яких вмикатимуть проблискові маячки.

Станом на сьогодні, 8 лютого, Управління патрульної поліції Хмельницької області вже має 3 прилади «TruCam». Про це журналістам vsim.ua розповів речник управління Роман Мартнинюк. За його словами, зараз ще не відомо, де саме розмістять прилади.

Відео дня

Слідкуйте за найсвіжішими новинами Хмельницького у Facebook, Telegram та Instagram.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Андрей Гончар

    Дебильние наших людей нет нигде в мире. Вместо того что бы не нарушать  они рассуждают законные они или нет!
  • Сергей Попович

    Если ранее его изъяли из реестра, а теперь вернули переатестовав то можно предъявить в таком случае претензию на такие действия. Действующие лица одни и теже.
  • Юра Підлеснюк

    TruCam буде, а штрафів ні.

    Абрам Мейта reply Юра Підлеснюк

    "максим "зустріне

    Василь Камінський reply Юра Підлеснюк

    Юра Підлеснюк, за тобою вже виїхали)
  • Sergii Kalyna

    Я також читав рішення ВСУ про те, що він знятий з реєстрації)))  тобто це буде "мартишкин труд" - виписуємо протоколи, які потім автоматично скасують в суді першої інстанції((( потрібно робити так, щоб наказувати по повній і з дотриманням законодавства!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up