Кам’янецька потонула в заторах через потрійну ДТП (ФОТО)

Кам’янецька потонула в заторах через потрійну ДТП (ФОТО)
  • Аварія трапилась на перехресті вулиць Кам’янецької і Проскурівського підпілля.
  • Автомобілі і громадський транспорт «зависли» у заторах.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вранці сьогодні, 5 березня. Відомо, що зіткнулись відразу три автомобілі – «Skoda Superb», «Land Rover» і автомобіль «Lada».

Трапилась аварія на перехресті Кам’янецької і Проскурівського підпілля, навпроти «Мисливства». 

В Управлінні патрульної поліції розповіли деталі події. 46-річний водій на автомобілі "Skoda" не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечної  дистанції і зіткнувся з "ВАЗ", який за інерцією руху врізався у "Land Rover"

Відео дня

 У результаті ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. На водія "Skoda" патрульні склали протокол за статтею 124 ( Вчинення ДТП з матеріальними збитками) КУпАП.

Тим часом вся Кам’янецька потонула в заторах. Стоїть і громадський транспорт, зокрема, з десяток тролейбусів. 

Наразі деталі та обставини події невідомі. За попередньою інформацією, внаслідок аварії ніхто не постраждав. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Сергей Турчинский

    Видаліть, пройшло вже п'ять днів після того.
  • Ygdykhffyjj Romanovich Ihor

    Зверніть увагу до реформи даі , Такі проблеми вирішувались за 20хв . Все відмалювали і рух транспорту був вфдновлений . А так , як приїхали і не знають , як оформити , намвлювати дтп , так пів дня в заторах
  • Сергей Курбатов

    Я одного не розумію: чому поліція так довго соплі жує ? Невже не можна якось швидше розрулювати подібні ситуації, що впливають на рух сотень одиниць транспорту ? Тим більше в самому центрі міста.
  • Майя Залізнюк

    Від цього ніхто не "застрахований"...
    Хай Бог береже всіх людей.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up