Коли у Хмельницькому запустять «Електронний квиток» для пільговиків

Коли у Хмельницькому запустять «Електронний квиток» для пільговиків
  • Пільговим категоріям пасажирів мають видати загалом 65 тисяч квитків.

  • «Електронний квиток» в тестовому режимі запустять на тролейбусах та автобусах «Електротрансу».

У Хмельницькому триває підготовка до запуску системи «Електронний квиток». Вона дасть можливість оплачувати проїзд у громадському транспорті без використання готівки. Зараз у місті триває видача карток для проїзду пільговим категоріям пасажирів. Кількість виданих карток зараз складає 19 500. Загалом їх мають видати 65 000. Про це повідомляє «Суспільне. Поділля».

Після видачі всі пільгових квитків систему запустять у тестовому режимі. Протягом цього часу пільговики користуватимуться валідаторами та картками, а решта пасажирів сплачуватимуть за проїзд як і раніше. Планується, що в тестовому режимі «Електронний квиток» запустять наприкінці серпня — на початку вересня цього року.

Валідатори, які необхідні для роботи «Електронного квитка», вже встановили у всіх тролейбусах Хмельницького. Про це «Суспільному» розповів директор «Електротрансу» Віктор Паламарчук.

Відео дня

Коли валідатори почнуть встановлювати у приватному транспорті, тобто в автобусах та маршрутках, поки невідомо. Про це журналістам vsim.ua розповів виконуючий обов’язки начальника управління транспорту Сергій Шепурев. За його словами, тестовий запуск «Електронного квитка», запланований на кінець серпня — початок вересня, відбудеться лише у транспорті «Електротрансу».

Читайте також: Чому не на усіх маршрутах Хмельницького курсує громадський транспорт

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • семен

    Починати потрібно з того чому є пільговий проїзд.Прийняті в державі закони надають таке право.Тому,якщо потрібно щось змінити або відмінити,змінюйте або відміняйте закони.Жити не по законах-далеко можна заїхати.Не заздріть тоді тому як живе Європа,цивілізований світ.
  • Vitaly Davidovich

    Можна видавати на "Укрпошті" разом із пенсією. У 21 столітті ходити збирати папірці, носити, здавати - абсурд. Ще ставити такі досліди над групою найбільшого ризику під час коронавірусної пандемії! З березня більшість пенсіонерів, кому років вісімдесят, із дому виходять раз на місяць, а тролейбусом взагалі не користуються вже 3,5 місяці. Тепер треба їхати за кодом у податкову, потім в УПСЗН. Якщо не можете нормально впровадити технологію, то відкладіть до нульової динаміки захворюваності або впроваджуйте технології доставки з верифікацією по БД.
  • Юра Бровченко

    Я цей квиток робити не буду
  • Олександр Крамар

    Воно якось не в'яжеться. У тролейбусах є валідатори. У маршрутках немає. Люди не винні, що у них немає вибору - хочеш тролейбус, хочеш маршрутка. В Хмельницькому такого вибору немає. Є або те або інше. Тому до тих пір, доки не будуть встановлені валідатори в усьому міському транспорті вводити це в дію, лише для показухи - це абсурд.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up