«Кольорові» мікрорайони і нові правила для перевізників: хмельничан запрошують на громадські обговорення

«Кольорові» мікрорайони і нові правила для перевізників: хмельничан запрошують на громадські обговорення
  • У Хмельницькому планують по-новому організувати пасажирські перевезення.
  • Міськрада підготувала нові правила і умови проведення конкурсу для перевізників.
  • Для обговорення проекту запрошують хмельничан.

Громадський транспорт у Хмельницькому працюватиме за новими правилами. Зміни в пасажирських перевезеннях в місті мерія планує з 2018 року. До цього мають провести конкурс на визначення тих, хто працюватиме на міських маршрутах. Планують також ввести нову схему руху.

Корисне посилання

Актуальні ціни на Chana у Хмельницькому на Automoto.ua.

Для зручності пасажирів планують кожен мікрорайон позначити окремим кольором. За їх допомогою на кожному трафареті із номером маршруту позначатимуть з якої в яку частину міста прямує транспорт.

Відео дня

1) мікрорайон Гречани - позначатиметься жовтим кольором;

2) мікрорайон Ракове - позначатиметься зеленим кольором;

3) мікрорайон Озерна - позначатиметься синім кольором;

4) мікрорайон Лезневе - позначатиметься рожевий кольором;

5) мікрорайон Дубове - позначатиметься коричневим кольором;

6) Південно-Західний - мікрорайон позначатиметься блакитним кольором;

7) мікрорайон Ружична - позначається фіолетовим кольором;

8) мікрорайон Дальні Гречани - позначатиметься помаранчевим кольором.

У проекті рішення також визначено права та зобов’язання перевізників. Якщо один із них порушить їх тричі, міськрада в праві буде в односторонньому порядку розірвати договір із ним. Також у планах ввести моніторинг руху транспорту за допомогою GPS, поступовий перехід на велико- і середньо-габаритні автобуси, тощо. Про все це та інше розповідатимуть й радитимуться із хмельничанами на громадських обговореннях проекту рішення міської ради. Він мають пройти убудинку культури, що на Проскурівські, в п’ятницю, 11 серпня. Початок – 17:30.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Michael Dieselstar

    Логічніше зеленим позначити Дубово. Слово походить від дубової рощі. А дуби ж зелені. Крім того, тут дві військові частини, зелене господарство, нові будинки розфарбовані у зелений.

    Микола Вінник reply Michael Dieselstar

    Дубово і Ракове - один район - Дуракове :)))
  • IGOR

    Разграничить по цветам - давно пора! Это реально удобная практика, которая используется во многих городах!

    Только цвета поярче, из material-design палитры (https://material.io/guidelines/style/color.html#color-color-palette), а не из палитры Paint.... Те, что в статье вгоняют в уныние... И дизайн табличек тоже хай Бог милує... Стиль Windows 95....

    IGOR reply IGOR

    Вот к примеру дизайн таблички из интернета. Хоть и просто, но по-современному и смотрится супер! Уверен, что наши, Хмельницкие дизайнеры смогут не хуже... Можно в ХНУ конкурс объявить на разработку стильного дизайна табличек, а потом выбрать из сотни вариантов и поощрить талант))
  • Olga

    Виставка, Зарічанська яким кольором?

    Andrey Poh reply Olga

    Зарічанська не є кінцевим пунктом ні для одного маршруту, відповідно, у нових табличках немає місця для позначення проміжного району (вулиці). Виставка знову ж, та сама ситуація. Хіба що Автовокзал, який можна віднести швидше до Виставки, ніж до Лезнево. Але це ще не остаточне рішення, приходьте на обговорення, задавайте питання та можливі варіанти рішення там.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up