Ледь стояв на ногах. П’яний чоловік влаштував аварію на Свободи

Ледь стояв на ногах. П’яний чоловік влаштував аварію на Свободи
  • В центрі Хмельницького зіткнулися дві автівки.
  • За кермом однієї з них був нетверезий водій.
  • Вийшовши з салону, він ледь стояв на ногах.
  • Відео з місця події з’явилося в соцмережах.

Обідній час минає в хмельничан по різному. Хтось проводить його за смачним обідом чи ароматною кавою, а хтось стає учасником аварії. Роль останніх приміряли на себе двоє містян сьогодні, 15 листопада. За кермом однієї автівки була жінка, яка їхала за своїм онуком. Іншим транспортним засобом керував чоловік. Він, вийшовши з машини, ледь встояв на ногах. Виявилося, що чоловік нетверезий. Очевидці взялися знімати все на відео й згодом воно облетіло соцмережі.

Відео з місця події з’явилося в спільноті dtp_khm. На ньому водій “Audi”. Він у білій футболці та шапці. Залишивши салон - похитується. Разом із тим, слова до купи все ж зводить. Один з очевидців запитав, для чого той так напився й сів за кермо. “Не грузи мене, друже”, - сказав водій “під мухою”. 

На відеоматеріалі помітно, що п’яний водій завдав іншій автівці збитки. А сталося все на пішохідному переході, що особливо обурило очевидців. “А якби ви дитину збили?”, - запитав один із них. А от сам водій “Audi” звернувся до жінки, яка була за кермом іншого автомобіля:

Відео дня

На місце події викликали “102”. Журналістка vsim.ua вже звернулася до УПП в Хмельницькій області за коментарем стосовно даної ситуації. Інспектор взводу 2 роти 4 батальйону Вікторія Тимощук повідомила, що наразі інформація правоохоронцями неопрацьована. Щойно вони закінчать роботу, деталі буде надано. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Андрій Сергійович

    Зараз це й ж автомобіль оформлюють по 130 напроти "бакалії". Товариш цього чорта в білій футболці сів за кермо бухий
  • Юрій Гудок

    Перевакцинувався
  • Наталія Туз

    Коли вже від горілки почнуть відпадати вуха,руки , ноги😠😠😠 може тоді люди перестануть пропивати мозги 😱 Це жах))))

    Лида Мостова reply Наталія Туз

    Наталія Туз потрібно конфіскувати автівку і    відбирати права без права поновлення, а то ці штрафи ні кого з цих д-ів не лякають.

    Сергій Юрійович Ловачов reply Лида Мостова

    Він оформит паспорт на дівоче прізвіще своеї бабусі та зробить нові права ,потім ще на інше прізвіще і так без кінця.Треба саджати в особливу тільки для таких тюрягу і там вправляти ім мозок

keyboard_arrow_up