Лобове зіткнення у Раковому: трьох людей забрали до лікарні

Лобове зіткнення у Раковому: трьох людей забрали до лікарні
Фото dtp_khm
  • На перехресті Чорновола і Пілотської не розминулись два автомобілі. 
  • Обох водіїв та пасажира забрали до лікарні з травмами. 

Автомобіль "Mitsubishi Galant" виїхав на зустрічку і лоб у лоб зіткнувся з автомобілем "ВАЗ 21099", за кермом якого знаходився 47-річний мешканець Старокостянтинова. Аварія трапилася вчора, 21 вересня, близько 14:00 на перехресті Чорновола і Пілотської. Про це повідомляють у прес-службі ГУНП у Хмельницькій області. 

За кермом іномарки перебував 26-річний хмельничанин. Він та його пасажир отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували до лікарні. Забрали медики і водія "ВАЗу". 

Відео дня

Правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Міша Ющенко

    А ти що слідчий?????
  • Dima Talan

    Там "девятка" виновата!!!

    Серёжка Печерик reply Dima Talan

    Alexander Podolski Та це аби ляпнути якусь фігню, тут по фото понятно шо Галант виний,  видно хитрожопий і рішив проскочити на "авось" і не подивився в лєво а тут вдруг откуда не возьмісь появився жигулі

    Alexander Podolski reply Dima Talan

    Як там вона може бути винною, коли на її смугу виїхала ота Mitsubishi?..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура 10:45 У Хмельницькому спіймали п'яну водійку, яка скоїла ДТП й втекла photo_camera Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 09:39 У трьох мікрорайонах Хмельницького проблеми з водопостачання через аварію 09:09 На Шепетівщині шукають зниклу жінку (ФОТО) 18:21 «Мобілізація – це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up