Маршрутки Хмельницького поїхали по-новому. Що змінилося

Маршрутки Хмельницького поїхали по-новому. Що змінилося
Фото з архіву vsim.ua
  • У місті запрацювали оновлені схеми руху громадського транспорту.
  • На деяких маршрутах має збільшитись кількість автобусів.

Хмельницька мерія продовжує вносити зміни в транспортну мережу міста. Не всі оновлення схем руху громадського транспорту, що відбулися рік тому, прижилися. Тому частину маршрутів вже скасували, котрісь змінили або навіть скасували.

Останні зміни почали діяти із 26 грудня. З цього дня на маршруті №51 вже офіційно працює інший перевізник - ФОП Мішин. Саме його великогабаритні автобуси тепер курсують за схемою “Катіон - Ракове”. Раніше тут працював “Електротранс”.

Натомість автобуси великої місткості “Електротрансу”, що їздили на маршруті №51, відтепер мають працювати на іншому - №2. Вони возитимуть хмельничан за схемою “Гречани (Північна) - Ракове”.

Відео дня

Також із Гречан в Ракове возитиме транспорт із табличкою “2а” на вікні. Вони курсуватимуть за тим же маршрутом. Відмінність - місткість транспорту. За схемою 2а “Ракове (Північна) - Гречани” їздитимуть маршрутки, а не великогабаритні автобуси.

Змінили дещо також схеми руху маршрутів №25 та №25а. Вони мають почергово рухатися через Подільську та Героїв Майдану. А от маршрут №20 відтепер проходитиме через вулицю Молдавську, що в Лезневому. Усі ці зміни раніше були затверджені виконкомом Хмельницької міськради.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (34)
  • Сергій

    КОЛИ НАРЕШТІ БУДЕ НОРМАЛЬНЕ СПОЛУЧЕННЯ ОЗЕРНА-РАКОВЕ???!!!
  • Настя Кунинець

    До скількох годин їздять маршрутки(3,6,10) в Кам'янці Подільському
  • valeryi karnayh

    Коли нарешті буде курсувати маршрутка по вул. С.Бандери від Проспекту до вул. Залізняка , вздовж Отрадного і Дивокрая???????
  • Лілія Дунець

    Цікаво,чим це так заслужив ФОП Мішин, що йому ще й дали 51 маршрут? Своїми нечемними і непорядними кондукторами? Вихідними суботами і неділями (коли саме людям потрібно їздити)? Чи тим,що завжди пасажирів набито в автобусах 21,22, як оселедців? Чому він має бути монополістом?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up